CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un any més, posant en valor l'excel·lència acadèmica

Un any més, posant en valor l'excel·lència acadèmica

24/09/2021

L'Ajuntament ha obert la convocatòria dels premis que atorga anualment per reconèixer l'esforç estudiantil. S'hi destinarà 3.600 euros distribuïts entre l'alumnat amb millors notes de Secundària, Batxillerat, Formació Professional, PFI-PTT i universitari. Les sol·licituds per optar als premis es poden presentar fins al 15 d'octubre.

En els darrers dies s'ha obert la convocatòria dels Premis a l'excel·lència acadèmica que atorga l'Ajuntament de Montornès, corresponents al curs passat, el 2020-21.

Els ajuts continuen distingint sis apartats. La dotació més alta, de 1.000 euros, és per a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari. Hi ha 4 premis de 500 euros cadascun, per a la millor nota a les proves d'accés a la universitat, a l’acabament de Batxillerat, de la Formació Professional i del Pla de Transició al Treball. Finalment, hi ha sis premis de 100 euros per a la millor nota a l'acabament de l'ESO, un per cada grup dels Instituts de Montornès.

A més de valorar el nivell acadèmic, els premis inclouen un component social, que té en compte la renda familiar i millora les possibilitats de l'alumnat amb menys recursos.

Les sol·licituds per optar als premis a l'excel·lència acadèmica del curs 2020-21 es poden presentar de forma telemàtica o presencial fins al 15 d'octubre (Trobareu tota la informació en l'enllaç adjunt).

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona