CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Atorgades les primeres 340 beques de menjador escolar del curs

Atorgades les primeres 340 beques de menjador escolar del curs

22/09/2021

L'Ajuntament ha tramitat 501 sol·licituds d'ajuts, de les quals 340 ja estan resoltes favorablement.

Coincidint amb l'inici del curs escolar, el Consell Comarcal ha fet la distribució dels ajuts individuals de menjador per al curs 2021-22 que atorga la Generalitat.

Des de l’Ajuntament de Montornès s’han tramitat 501 sol·licituds d’alumnes de les 5 escoles de primària. El Consell Comarcal ja n'ha resolt 340 favorablement i n'ha desestimat 79 per superar llindars de volum de negoci, renda familiar o capital. Ara queden per resoldre 82 sol·licituds ajuts de menjador, entre els que s'inclouen expedients requerits pendents d'esmenar o valorar per manca de documentació, ajuts presentats fora de termini, alumnes de P3 pendents de rebre l'identificador d'inscripció al Registre d'Alumnes de Catalunya i altres alumnes amb altres situacions.

El total dels ajuts resolts representen 266.245 euros, als quals cal afegir la despesa que el Consistori assumeix en relació a l'alumnat desplaçat entre escoles i la convocatòria pròpia d’Ajuts de Menjador que l’Ajuntament fa per complementar la convocatòria de la Generalitat.

Els llistats de les resolucions del Consell Comarcal, ordenats per escoles, es poden consultar des de fa dies al web municipal (hi podeu accedir des de l'enllaç adjunt). Les mateixes escoles també han fet extensiva aquesta informació a les famílies pels seus propis canals.

Les famílies que tinguin dubtes es poden adreçar per telèfon al 93 572 11 70 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Des del departament de Serveis Socials s'informarà de la situació dels expedients pendents de resoldre. 

Col·laboració de la Fundació Probitas

Igual que en els darrers cursos, l'Ajuntament compta amb la col·laboració de la Fundació Probitas per tirar endavant iniciatives relacionades amb els infants. L'entitat farà una aportació de 20.000 euros per complementar els ajuts de menjador d'aquest curs.

Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
Menjador de l'Escola Marinada
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona