CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Explosió de cítrics a les postres de la Festa Major 2021

Explosió de cítrics a les postres de la Festa Major 2021

09/09/2021

Per cinquè any consecutiu, la Penya Pere Anton, el pastisser local Jaume Viñallonga, i per segona vegada la Penya Els Bartomeus han col·laborat per elaborar les postres de Festa Major. Són baixes en greixos i, en aquesta edició, amb predomini de la llimona.

La Festa Major 2021 ja té postres oficials, de nou obra de la Pastisseria Viñallonga de Montornès. És el cinquè any que l’establiment local col·labora amb la Penya Pere Anton, i el segon amb la Penya Els Bartomeus després de la primera edició.

Enguany, Viñallonga ha dissenyat un pastisset que combina dos cítrics (la llimona i la fruita japonesa yuzu), amb galeta i una mousse i un cruixent de xocolata blanca. Com sempre, hi predominen els colors groc i verd, tret distintiu de les dues penyes.

Seguint la línia de l’empresa, les postres tornen a ser baixes en greixos i sucres. Pel que fa a les llimones, provenen d’un agricultor de Montornès.

Les penyes i la pastisseria han presentat la creació aquest dijous, en un acte celebrat al davant de la botiga del carrer de Jacint Verdaguer. La trobada ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez; el president de la Penya Pere Anton, Carlos Borrego; el president de la Penya Els Bartomeus, Albert Porcar; el pastisser local Jaume Viñallonga; i l’alcalde, José A. Montero.

La ciutadania podrà adquirir les postres a partir d’aquest cap de setmana i durant la Festa Major als establiments de Montornès i Mollet. Després de les festes, formaran part de la nova carta de pastissos baixos en greixos de la pastisseria, però amb modificacions pel que fa al color.

Arxivat a: Cultura i festes
Els presidents de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus, Carlos Borrego i Albert Porcar, amb la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, l'alcalde, José A. Montero, i els pastissers Jaume i Marga Viñallonga.
Les postres de la Festa Major 2021.
Un moment de l'acte.
Una de les treballadores de la Pastisseria Viñallonga servint les postres.
Detall de les postres de la Festa Major 2021.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona