Per cinquè any consecutiu, la Penya Pere Anton, el pastisser local Jaume Viñallonga, i per segona vegada la Penya Els Bartomeus han col·laborat per elaborar les postres de Festa Major. Són baixes en greixos i, en aquesta edició, amb predomini de la llimona.
La Festa Major 2021 ja té postres oficials, de nou obra de la Pastisseria Viñallonga de Montornès. És el cinquè any que l’establiment local col·labora amb la Penya Pere Anton, i el segon amb la Penya Els Bartomeus després de la primera edició.
Enguany, Viñallonga ha dissenyat un pastisset que combina dos cítrics (la llimona i la fruita japonesa yuzu), amb galeta i una mousse i un cruixent de xocolata blanca. Com sempre, hi predominen els colors groc i verd, tret distintiu de les dues penyes.
Seguint la línia de l’empresa, les postres tornen a ser baixes en greixos i sucres. Pel que fa a les llimones, provenen d’un agricultor de Montornès.
Les penyes i la pastisseria han presentat la creació aquest dijous, en un acte celebrat al davant de la botiga del carrer de Jacint Verdaguer. La trobada ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez; el president de la Penya Pere Anton, Carlos Borrego; el president de la Penya Els Bartomeus, Albert Porcar; el pastisser local Jaume Viñallonga; i l’alcalde, José A. Montero.
La ciutadania podrà adquirir les postres a partir d’aquest cap de setmana i durant la Festa Major als establiments de Montornès i Mollet. Després de les festes, formaran part de la nova carta de pastissos baixos en greixos de la pastisseria, però amb modificacions pel que fa al color.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.