CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Diada Nacional de Catalunya a Montornès

La Diada Nacional de Catalunya a Montornès

03/09/2021

Un any més, l'acte institucional s'ha adaptat a la situació sanitària amb la participació d'un màxim de dues persones per entitat. Es farà la tradicional ofrena floral i hi actuaran l'Esbart Dansaire, la Coral i l'Esbart de La Lira i la Cobla Foment del Montgrí.

Com és tradició, la celebració tindrà lloc als jardins de l'Ajuntament, on es troba el monòlit de l'Onze de setembre. En aquest punt, les entitats del poble faran una ofrena floral que enguany anirà acompanyada de les actuacions de l'Esbart Dansaire, i de la Coral i l'Esbart de La Lira. També es farà  la lectura del manifest institucional.

Seguint l'exemple de l'any passat, la Cobla Foment del Montgrí substituirà la ballada de sardanes per un concert, amb l’objectiu de minimitzar el contacte físic entre les persones assistents. En cas de pluja, es traslladarà a la Carpa Polivalent El Sorralet.

L’organització de l’esdeveniment demana a les entitats que participin en les activitats amb un màxim de dos representants per associació. Degut a les mesures de seguretat en prevenció de la COVID-19, l'aforament serà limitat i cal que les entitats confirmin l'assistència enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 93 572 11 70 Extensió 7 (Alcaldia).

Arxivat a: Cultura i festes
El monòlit de l'Onze de setembre amb l'ofrena floral per commemorar la Diada Nacional de Catalunya de 2020
Cartell de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya de 2021
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona