CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’escola del Montornès triomfa al Campionat de Catalunya de Triatló de Muntanya

L’escola del Montornès triomfa al Campionat de Catalunya de Triatló de Muntanya

30/08/2021

Dos ors i un bronze han estat els resultats obtinguts per l'escola del Club Triatló de Montornès aquest dissabte a Balaguer. Laia Rodríguez i Arnau Pérez han estat els primers en la categoria infantil mentre que Lleïr Forns ha acabat tercer en la juvenil.

El Club Triatló Montornès ha tornat de les vacances amb força amb tres podis al Campionat de Catalunya de Triatló de Muntanya. L'escola de l'entitat hi ha participat aquest dissabte i ha aconseguit la millor posició en les categories infantils i el bronze en la juvenil masculina.

Els i les triatletes han hagut de completar un circuit que ha inclòs 200 m de natació pel riu Segre, 300 m en el cas dels juvenils; 4 km en bicicleta i 19 km pels juvenils; i 1 km a peu pels infantils i 3 km pels juvenils.

Laia Rodríguez s'ha fet amb l'or infantil femení amb un temps de 32 minuts i 38 segons. Arnau Pérez també ha aconseguit l'or en la categoria infantil, en aquest cas per acabar en 28 minuts i 29 segons. En la categoria juvenil, Lleïr Forns ha estat tercer amb un temps de 49 minuts i 23 segons.

La natació al riu Segre ha estat la part més difícil pels nois i noies del Montornès però la seva destresa a la bicicleta de muntanya ha estat clau per remuntar i mantenir les posicions fins al final.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Triatló Montornès)

Arxivat a: Esports
Arnau Pérez, Laia Rodríguez i Lleïr Forns amb els guardons (Font: Club Triatló Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona