CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions als cursos de català per a adults

Inscripcions als cursos de català per a adults

27/08/2021

El Consorci per a la Normalització Lingüística obrirà el període d'inscripció als cursos el 6 de setembre per a exalumnes, i a partir del 13 per a la resta. Enguany, es tornen a oferir dues formacions en format presencial.

Un any més, el Consorci per a la Normalització Lingüística ha adaptat les formacions que imparteix a Catalunya per poder garantir les mesures de seguretat corresponents. Per aquest motiu, la majoria dels cursos seran en línia i es podran seguir a través de la plataforma TEAMS de Microsoft.

A Montornès, el Casal de Cultura n'acollirà dos de modalitat presencial que començaran el 22 de setembre:

  • Bàsic 1: Adreçat a persones alfabetitzades no catalanoparlants que volen començar a desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals. L’objectiu és que, en acabar el curs, l’alumne pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. El nivell Bàsic es divideix en tres graus (1, 2 i 3), un per cada trimestre. Després de superar el Bàsic 3 el juny, l’estudiant podrà fer la prova oficial per obtenir el certificat de nivell A2. 
    Horari: Dimarts i dijous, de 15 a 17 h.
  • Ep, escolta i parla: Específic per a persones no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic. Es tracta d’un curs oral amb metodologia comunicativa i activitats que demanen moviment, joc i participació. Igual que el Bàsic, la finalitat de la formació és que l’alumne pugui resoldre les necessitats bàsiques del dia a dia en català. Consta de tres mòduls sobre temes relacionats amb la vida quotidiana. Es preveu que, al final del curs, les persones que hagin seguit les sessions tinguin la mateixa competència oral que aquelles que han acabat el nivell A2 del Marc Europeu Comú de Referència. 
    Horari: Dimarts i dijous, de 9.30 a 11.30 h.

El període d'inscripcions s'obrirà el 6 de setembre per als alumnes preferents, és a dir, que ja han fet algun curs en els últims dotze mesos, i el 13 per a la resta de l'alumnat. El termini finalitzarà el 15 de setembre.

Per inscriure’s cal adreçar-se al web inscripcions.cpnl.cat.

Arxivat a: General
Inscripcions als cursos de català per a adults, setembre 2021
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona