CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Migració, festes populars i arqueologia a la 3a Sessió d'Estudis Montornesencs

Migració, festes populars i arqueologia a la 3a Sessió d'Estudis Montornesencs

20/08/2021

El Centre d'Estudis de Montornès del Vallès ha rebut una desena de treballs per aprofundir en la història i el patrimoni cultural i natural del poble i els seus voltants. Els seus autors i autores els presentaran el 24 i 25 de setembre a l'Espai Cultural Montbarri.

Compte enrere per conèixer les noves investigacions sobre Montornès i els seus voltants a la tercera Sessió d'Estudis Montornesencs que organitza Centre d'Estudis de Montornès del Vallès, el CEMV. Aquest cop, l'entitat ha rebut una desena de propostes que els seus propis autors i autores presentaran els dies 24 i 25 de setembre a l'Espai Cultura Montbarri.

Entre les temàtiques que es treballaran, hi ha la relació entre les dones i la migració,  les festes populars, el moviment veïnal, les escoles, l'arqueologia i la transformació del paisatge. L'objectiu de tots els projectes és continuar aprofundint en la història i el patrimoni cultural i natural del poble i els seus voltants.

Tots els treballs són inèdits o bé aporten noves dades a estudis anteriors i quedaran recollits en una nova publicació en paper que editarà el CEMV amb el suport de l'Arxiu Municipal.

Les persones participants tenen fins al 30 de novembre per aportar la versió completa de la comunicació en format electrònic, amb una extensió màxima de 7 pàgines i 17.500 caràcters amb espais inclosos, a Times New Roman de mida 12 i interlineat 1,5. Es poden adjuntar imatges i quadres en format jpg i tif.

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
2a Sessió d'Estudis Montornesencs a Can Saurina
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona