CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions per la nou curs als centres infantils La Peixera i a Pintor Mir

Inscripcions per la nou curs als centres infantils La Peixera i a Pintor Mir

18/08/2021

A partir del 2 de setembre es podrà demanar cita prèvia per formalitzar les inscripcions per al Centre Infantil La Peixera i Pintor Mir. El període de reserves romandrà obert del 13 al 17 de setembre. Del 21 al 24 de setembre les families es podran apuntar a l'espai familiar La Cova del Joc.

Amb la mirada posada ja en el curs 2021-2022, els centres infantils La Peixera  i Pintor Mir ultimen els detalls per tornar a oferir una programació que sigui alhora lúdica i educativa. Seguint la dinàmica de l'any passat, caldrà demanar cita prèvia per realitzar les inscripcions.

El període de reserves serà del 13 al 17 de setembre per a tots dos centres. La cita prèvia per sol·licitar hora per formalitzar les inscripcions es podrà demanar a partir del 2 de setembre enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), per a La Peixera, o per a Pintor Mir a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 671001527. L'horari per fer-ho és dilluns i dimecres de 9.30 h a 13.30 h; i dimarts, dijous i divendres de 15.30 h a 19.30 h.

Tant el Centre infantil La Peixera com Pintor Mir acullen propostes pensades per potenciar el desenvolupament de cada nen i nena fins als 12 anys en un clima de proximitat i complicitat. Els pares i les mares també hi tenen cabuda amb sessions i tallers de caire familiar.

Una d'aquestes propostes familiars és l'espai La Cova del Joc. Per participar també cal demanar cita prèvia a partir del 2 de setembre al Centre Infantil Pintor Mir. En aquest cas, el període d'inscripcions serà del 21 al 24 de setembre.

Lleure educatiu segur

El departament municipal d’Infància reprendrà les activitats als dos equipaments en base a les mesures preventives de la COVID-19 per garantir-ne la viabilitat i la seguretat de les famílies.

Per a més informació sobre els projectes del departament municipal d’Infància podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació, Infància
Participants en les activitats del Dia Internacional del Joc al CI Pintor Mir
L'edifici del Centre Infantil Pintor Mir
Exteriors del Centre Infantil La Peixera
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona