CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La V Mostra de Curtmetratges Crispeta d’Or, amb la salut mental

La V Mostra de Curtmetratges Crispeta d’Or, amb la salut mental

30/07/2021

Fins a l’1 d’octubre romandrà obert el termini de presentació de treballs per participar en la nova edició de la Mostra de Curtmetratges de Montornès. Hi ha dues categories (de 12 a 17 anys i de 17 en endavant) i dues temàtiques: salut mental i temàtica lliure.

Després de l’edició confinada de l’any passat, la Mostra de Curtmetratges Crispeta d’Or torna amb el seu format habitual si les condicions sanitàries del moment ho permeten.

Aquests dies el departament municipal de Joventut ha publicat les bases de la cinquena edició de la iniciativa, consensuades amb l’equip de joves que impulsa l’activitat a través dels pressupostos participatius Kosmos 2021. Com que la mostra forma part del bloc de propostes solidàries, enguany es col·laborarà amb una entitat o plataforma, en aquest cas dedicada a la salut mental.

L’organització ha establert dues temàtiques a l’hora d’enregistrar els curtmetratges: una sobre salut mental i una altra lliure. Hi pot participar qualsevol persona, de manera individual, en grup o en nom de qualsevol institut del municipi i dins de dues categories: adolescents (de 12 a 17 anys) i juvenil (de 17 en endavant).

Els curts no poden superar els 8 minuts de durada, incloent els títols de crèdit. Caldrà enviar-los per WeTransfer al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans de l’1 d’octubre a les 18 h. Segons les previsions, la gala se celebrarà el 16 d’octubre a un espai del poble encara per determinar. Podeu consultar les bases de l'activitat al document adjunt.

Per a més informació podeu adreçar-vos al web del departament municipal de Joventut, al WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També podeu seguir el departament als seus perfils d’Instagram, Twitter i Facebook, i la pàgina de la Mostra Crispeta d’Or a Instagram i Facebook.

Arxivat a: Joventut
Entrada a la gala de la Mostra Crispeta d'Or del 2019, a l'Espai Cultural Montbarri.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona