CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El DIL Barri Olímpia tanca el semestre amb 73 incorporacions al mercat laboral

El DIL Barri Olímpia tanca el semestre amb 73 incorporacions al mercat laboral

19/07/2021

Durant els primers sis mesos de 2021, el dispositiu d'inserció laboral ha fet 233 actuacions tècniques i 624 tutories individuals. També s'han dut a terme 740 hores de formació.

El dispositiu d'inserció laboral DIL Barri Olímpia ha fet recompte dels resultats obtinguts durant el primer semestre de l'any. Durant aquest període, el dispositiu, que s'adreça de forma específica a persones amb dificultats d'inserció i en particular a les dones, ha aconseguit 73 incorporacions al mercat laboral.

La memòria de desenvolupament del projecte indica que un total de 244 persones han tingut contacte amb el servei i han realitzat alguna activitat relacionada amb la millora de l’ocupabilitat. També s'han fet 125 entrevistes ocupacionals (47 homes i 78 dones).

En total hi ha hagut 624 tutories individuals i 618 actuacions de seguiment. 

La formació, en la base de la capacitació  

Els cursos i les accions formatives són una part bàsica de l'acció social que es desenvolupa des del DIL.

Entre el gener i el juny de 2021 s'han dut a terme una desena d'accions formatives, moltes de les quals han estat telemàtiques. En total s'han impartit 740 hores que, en alguns casos, també han inclòs pràctiques. Els àmbits han incorporat la gestió de residus, l'emprenedoria social, l'atenció al client, la neteja i desinfecció, i els serveis d'atenció a les persones, entre d'altres.

L'Ajuntament ha tornat a sol·licitar recursos al Servei Català d'Ocupació, a través del programa Treball als barris, per poder realitzar noves contractacions de personal tècnic de suport a les persones aturades i per a la realització de noves iniciatives de formació ocupacional.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Curs d'atenció al client
Formació sobre emprenedoria social
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona