CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Servei d’Orientació Acadèmica del departament municipal de Joventut atén més de 100 joves

El Servei d’Orientació Acadèmica del departament municipal de Joventut atén més de 100 joves

15/07/2021

Al voltant d’un centenar de joves han rebut assessorament a l’espai d’orientació acadèmica dinamitzat pel departament municipal de Joventut dins del programa PIDCES i amb el suport dels instituts. Les persones usuàries han obtingut acompanyament per definir el seu itinerari professional.

La darrera etapa de l’ESO i el Batxillerat suposa un punt d’inflexió en la trajectòria acadèmica de l’alumnat. Per ajudar els joves a decidir cap a on va el seu futur, el departament municipal de Joventut disposa d’un servei d’orientació emmarcat en el programa PIDCES (Punt d’Informació i Dinamització dels Centres d’Educació Secundària).

Amb el suport dels instituts, i mitjançant assessories integrals, els i les professionals donen eines als joves perquè tinguin els recursos necessaris per conduir el seu itinerari professional.

Enguany, més de 100 estudiants de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat han assistit a sessions de 30 minuts en què l’equip del departament ha fet un seguiment de cada cas fins al moment de la preinscripció.

A mitjans del mes de maig, amb la preinscripció dels cicles formatius de grau mitja i superior, Batxillerat i PTT, els i les professionals van assessorar un total de 30 joves i famílies. L’acompanyament continua amb aquelles persones que no han aconseguit inscriure’s a cap curs d’educació postobligatòria.

Per a més informació podeu adreçar-vos al web del departament municipal de Joventut, al WhatsApp 673 532 609, o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) També us hi podeu posar en contacte als seus perfils d’Instagram, Twitter i Facebook.

Arxivat a: Joventut
Servei d'orientació acadèmica del departament municipal de Joventut
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona