CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès salta contra l'esclerosi múltiple

Montornès salta contra l'esclerosi múltiple

12/07/2021

Al voltant de 40 persones han participat en el salt col·lectiu realitzat aquest diumenge a les piscines d'estiu de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes dins dels actes del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple. L'Ajuntament aportarà 600 euros a la Fundació Esclerosi Múltiple.

La crisi de la Covid-19 va impedir que l'any passat es celebrés el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple arreu de Catalunya. Enguany, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), amb el suport dels municipis que hi participen, ha recuperat la iniciativa.

A Montornès, aquest diumenge al voltant de 40 persones s'han sumat al salt col·lectiu que ha tingut lloc a la piscina gran de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. Es tracta d'un acte simbòlic i solidari amb les més de 9.000 persones que pateixen la malaltia a Catalunya.

Al llarg del matí, les persones que es trobaven al recinte van poder col·laborar amb la causa comprant alguns dels productes solidaris de la FEM a la paradeta que hi havia al punt d'accés. També hi ha l'opció d'adquirir-los al web del Mulla't.

A més, des de l'Ajuntament s'ha previst aprovar una subvenció de 600 euros a favor de la FEM, una donació que anirà als serveis de l'associació i a la recerca de futures teràpies.

Arxivat a: Promoció de la Salut
Moment del salt col·lectiu a les piscines d'estiu
Les persones participants en el Mulla't 2021 a Montornès, preparades per saltar
Paradeta amb productes de la FEM a l'entrada de les piscines d'estiu
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona