CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Club Karate Montornès passeja el nom del poble per Europa

El Club Karate Montornès passeja el nom del poble per Europa

09/07/2021

Els esportistes montornesencs Usama Karach i Teresa López han participat en la Youth League, a Croàcia, en la darrera competició abans de l’aturada d’estiu. María López, també del Montornès, es prepara per concentrar-se amb la selecció espanyola a Múrcia a finals de juliol.

El karate montornesenc ha acumulat una nova experiència de caràcter internacional al seu historial de competicions. En els darrers dies, els esportistes Usama Karach i Teresa López han tornat de la darrera trobada de la Youth League, disputada a la ciutat de Porec, a Croàcia.

Karach s’ha estrenat en el panorama esportiu internacional competint en kata juvenil masculí i amb un resultat que l’ha deixat a la primera ronda del certamen.

Pel que fa a Teresa López, en kata sub21 femení, s’ha quedat a les portes de la final amb una quarta posició. López ja havia participat en la Youth League a Caorle (Venècia) el 2018, juntament amb Bernat Vila, també del Montornès. El club també va tenir presència a la mateixa competició l’any 2019, de nou a Croàcia.

Ara, tant Karach com López, es prendran un descans per agafar forces per a la segona fase de la Lliga Nacional Cadet-Sub21 que disputaran el cap de setmana del 25 de setembre a Leganés (Madrid).

La karateca montornesenca María López, incansable

Després d’entrenar-se amb l’equip nacional absolut a mitjans de juny a Mallorca, María López, també del Club Karate Montornès, es prepara per concentrar-se amb la selecció espanyola a finals de juliol a Múrcia i a finals d’agost a Sierra Nevada. A partir de setembre sortirà del país per competir a nivell internacional amb la selecció a El Cairo (setembre) i a Moscou i Rabat (octubre).

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
Usama Karach i Teresa López a Croàcia (esquerra) i Maria López a Mallorca (dreta). (imatge: Club Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona