CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Papereria Enric: 50 anys entre diaris, "bolis" i llibretes

Papereria Enric: 50 anys entre diaris, "bolis" i llibretes

07/06/2021

La llibreria i papereria Enric ha celebrat els 50 anys de comerç al poble aquests dies. L’alcalde, José A. Montero, ha lliurat una escultura del Terminus Augustalis a la família Molina Monteis amb motiu de la commemoració de l'aniversari.

Aquests dies la llibreria i papereria Enric, una de les botigues emblemàtiques del poble, ha celebrat el mig segle d'història amb un acte de petit format a causa de les restriccions i les mesures de prevenció de la Covid-19.

La petita festa de commemoració va comptar, divendres, amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i d'altres regidors i regidores. El màxim representant municipal va lliurar l'escultura del Terminus Augustalis a la família Molina Monteis com a reconeixement de la seva trajectòria. També la Unió de Botiguers els va fer un obsequi.

Per celebrar la fita, la papereria Enric distribuirà un total de 5.000 bosses de tela entre el veïnat, directament a les bústies dels domicilis. A més, entre la seva clientela, repartirà butlletes per participar en un sorteig de 1.000 euros.

Un negoci pioner i en constant evolució

El 1971 Enric Molina i Rosa Monteis van obrir la primera papereria de Montornès al número 8 de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Molina, que ja havia treballat en una impremta anteriorment, portava la premsa i el material escolar des de Montmeló, productes que fins llavors la ciutadania no podia comprar a cap botiga del poble.

Deu anys després, el 1981, la família va traslladar el negoci a l’actual emplaçament, al número 4 del carrer del Riu Mogent. Des de llavors, l’establiment ha anat incorporant cada vegada més serveis com el de l’estampació de samarretes el 1992, atraient clients tant de dins com de fora de Montornès. Quan Enric Molina pare es va jubilar el 2008, la botiga va quedar en mans dels germans Enric i Esther, propiciant el 2011 l’ampliació de l’actual local per incrementar i diversificar el catàleg de productes.

Arxivat a: Promoció Econòmica
L'alcalde, José A. Montero, lliura la figura del Terminus Augustalis a Enric Molina, pare i fill.
Representants de la Unió de Botiguers amb la família Molina Monteis
Acte de celebració del 50è aniversari de la Papereria Enric
Enric Molina pare realitzant treballs d'impremta (imatge: Enric Molina)
Enric Molina, pare i fill, en l'acte de celebració del 25è aniversari de la Papereria Enric (imatge: Enric Molina)
Interior de la Papereria Enric
Enric Molina fill i la seva parella amb la bossa commemorativa i una butlleta del sorteig
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona