CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > JAMMon, la primera festa dels animals i la natura de Montornès

JAMMon, la primera festa dels animals i la natura de Montornès

24/05/2021

Per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, i dins dels pressupostos participatius Kosmos 2021, el departament municipal de Joventut i l’associació Montornès Animal han organitzat una jornada festiva amb activitats i paradetes dedicades a la cura dels animals i la natura.

El benestar animal i la defensa de la natura són els temes protagonistes de la primera Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès (JAMMon).

El departament municipal de Joventut i l’associació local Montornès Animal han impulsat la proposta després que a l’assemblea dels pressupostos participatius Kosmos 2021 sortissin escollides la Jornada Animalista i la jornada de neteja Cuidem Montornès.

La JAMMon tindrà lloc el dissabte 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, durant tot el dia al Centre Juvenil Sputnik. Des de les 10 h, el pati de l’equipament acollirà paradetes d’entitats animalistes i de joves emprenedores de projectes sostenibles i artesanals. A la vegada, es donarà inici a una jornada de neteja per la zona de Can Xec que s’allargarà fins al migdia.

Tot seguit, de nou a l’Sputnik, es durà a terme un taller de showcooking per aprendre a cuinar diverses receptes veganes. El grup montornesenc Proyecto Piharo posarà la banda sonora amb un concert acústic i, per dinar, els i les joves de l’Sputnik Gastrobar oferiran un menú vegà especial.

Ja a la tarda, a partir de les 16.30 h, hi haurà dos tallers simultanis: un sobre reutilització de materials (adreçat al públic infantil) i un altre de producció de cosmètica natural (pensat per a joves). Més tard, la Protectora d’Animals de Parets dinamitzarà un taller d’educació canina i la Protectora de Granollers celebrarà una desfilada de gossos en adopció. També hi haurà espai per al debat amb una taula rodona d’experiències amb intervencions d’entitats com Montornès Animal i La Teva Merda.

La companyia Planeta Impro tancarà la festa amb un Improshow relacionat amb el tema dels animals i el medi ambient.

La major part de les activitats de la JAMMon requereixen d’inscripció prèvia als formularis habilitats al web joventut.montornes.cat. Per assistir a l’Improshow cal fer-ne la reserva al web entrades.montornes.cat

Missatges animalistes, també al Teatre Margarida Xirgu

A l’endemà de la JAMMon, el diumenge 6 de juny, el departament municipal de Cultura i Festes proposa veure l’obra de teatre Si això és un cavall, escrita i interpretada per l’actor Maurici Biosca. L’espectacle començarà a les 18 h al Teatre Margarida Xirgu.

Biosca dona vida a un cavall que després de ser separat del seu ramat i tancat en un box d’un centre hípic convencional només podrà sortir per fer classe, competir, saltar i donar voltes.

El preu de l'entrada és de 5 €, amb bonificacions disponibles i no acumulables per a diversos col·lectius. Podeu fer-ne la reserva al web entrades.montornes.cat

AVÍS: L'espectacle Si això és un cavall ha quedat ajornat fins a nou avís. El departament municipal de Cultura treballa en calendaritzar una nova data per a l'obra.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona