CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tres detinguts per un presumpte robatori de mercaderies

Tres detinguts per un presumpte robatori de mercaderies

20/05/2021

Els detinguts havien sostret 78 ventiladors d'un camió de mercaderies estacionat al polígon industrial El Congost. L'actuació de la Policia Local va frustrar el robatori.

La Policia Local va intervenir a primera hora del matí de diumenge pel robatori de la mercaderia d'un camió al Polígon industrial El Congost. Sobre les 6 del matí del dia 16, la prefectura va rebre la trucada d'una persona que alertava de la possible comissió d'un robatori de la càrrega en un dels vehicles estacionats a la zona industrial.

Un cop al lloc dels fets, les patrulles de servei van observar com uns individus descarregaven material d'un camió i el carregaven en una furgoneta propera. L'actuació policial va permetre la detenció de dues persones en el mateix moment dels fets. També es va intervenir la furgoneta, eines i 78 ventiladors, presumptament sostrets del camió. Els agents també van donar assistència al conductor del vehicle i un acompanyant, que es trobaven al vehicle en el moment del robatori.

Amb posterioritat, es va detenir una tercera persona que, en primera instància, havia aconseguit fugir del lloc dels fets.

Els detinguts són tres homes d'entre 20 i 45 anys, amb antecedents i residents a Sant Adrià del Besos. La Policia Local els va posar a disposició dels Mossos d'Esquadra que, al seu torn, el van fer passar a disposició judicial. Se'ls acusa d'un presumpte delicte de robatori amb força.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Material intervingut per la Policia Local
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona