CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els centres juvenils Satèl·lit i Sputnik, espais "LGBTIfriendly"

Els centres juvenils Satèl·lit i Sputnik, espais "LGBTIfriendly"

19/05/2021

El departament de Joventut manté trobades periòdiques de coordinació amb la tècnica d'Igualtat i el Servei per a la Diversitat Afectiva i Sexual de Montornès.

Dilluns 17 de maig, coincidint amb el Dia contra la LGBTIfòbia, l'equip del departament municipal de Joventut va mantenir una nova trobada amb la tècnica d'Igualtat del municipi i la referent del Servei per a la Diversitat Afectiva i Sexual de Montornès. L'espai funciona des del 2017 i recentment s'ha incorporat a la xarxa del Servei d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya.

Aquest tipus de trobades es desenvolupen de forma bimensual per coordinar actuacions i mantenir els equips formats i al dia en temàtiques de diversitat afectiva i sexual amb la finalitat de millorar la intervenció als espais juvenils.

L'objectiu és que els dos equipaments dedicats al jovent del municipi, el Satèl·lit i l'Sputnik, siguin veritables espais LGBTIfriendly, és a dir, llocs respectuosos amb la diversitat afectiva i sexual i segurs per a les persones LGBTI.

Aquesta setmana l'Sputnik, juntament amb altres equipaments com els centres infantils Pintor Mir i La Peixera, i Can Saurina, llueixen la bandera irisada per fer visible aquest fet.

Arxivat a: Joventut
Trobada de coordinació entre els departaments de Joventut, Igualtat i el Servei d'atenció a la diversitat afectiva i sexual
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona