CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La imatge de la Festa Major és cosa teva!

La imatge de la Festa Major és cosa teva!

07/05/2021

Les persones que vulguin presentar les seves propostes al concurs del disseny de la samarreta ho podran fer fins al 21 de maig. Enguany les votacions es faran de manera telemàtica, a través de la plataforma Decidim.

Amb vista a la Festa Major 2021, prevista, si les condicions sanitàries ho permeten, per als dies 17, 18, 19 i 20 de setembre, el departament municipal de Cultura i Festes busca la imatge que utilitzarà per a les samarretes i el programa d’activitats.

Per això, com en altres edicions, el consistori convoca un concurs d'on sortirà la imatge de les festes. Les samarretes d’aquest any seran de color negre, així que tots els dissenys presentats han de tenir aquest color de fons. A més, les propostes han d’incloure el text “Festa Major 2021 Montornès del Vallès”.

El disseny guanyador s’endurà un premi de 400 euros i tres samarretes estampades. Les obres han de ser originals i inèdites. Podeu consultar els requisits i formats de presentació a les bases del concurs, al document adjunt.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el 21 de maig, a les 23.59 h. S'han de presentar a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Caldrà indicar-hi un pseudònim, el nom, cognoms, domicili i telèfon de contacte.

Votacions populars a través de la plataforma Decidim

La Comissió de Festes de Montornès del Vallès, com a jurat del concurs, escollirà entre 2 i 5 dissenys entre tots els treballs presentats. Com a novetat, les persones empadronades a Montornès podran votar el seu disseny preferit de manera telemàtica, a través de la plataforma Decidim. És necessari registrar-s’hi i facilitar les dades personals de contacte, a més de triar l’opció preferida.

Les persones que participin en la votació optaran a un dinar o un sopar per a dues persones a un restaurant del municipi, valorat en 60 euros. L’organització del concurs farà públic el veredicte del concurs i els noms dels guanyadors o guanyadores del sorteig el 17 de juny al web montornes.cat

Arxivat a: Cultura i festes
.
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona