CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Cicle Gaudí arriba a Montornès amb “La vampira de Barcelona”

El Cicle Gaudí arriba a Montornès amb “La vampira de Barcelona”

07/05/2021

L’Espai Cultural Montbarri funcionarà com a una sala de cinema el darrer divendres de cada mes amb les projeccions emmarcades en el Cicle Gaudí. La primera pel·lícula projectada a Montornès serà “La vampira de Barcelona”, de Lluís Danés, el 23 de maig. La venda d’entrades començarà demà a través del web entrades.montornes.cat

Montornès se suma al Cicle Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català, un servei de programació estable que té l’objectiu d’acostar pel·lícules de proximitat al públic.

El darrer divendres de cada mes (excepte al maig i al desembre), l’Espai Cultural Montbarri acollirà una projecció de títols cinematogràfics de referència en el panorama català.

A Montornès, el film La vampira de Barcelona, de Lluís Danés, donarà el tret de sortida a la programació el diumenge 23 de maig. L’obra, reconeguda amb nombrosos premis, va rebre els guardons a millor pel·lícula, direcció artística, efectes visuals, vestuari, maquillatge i perruqueria als Premis Gaudí 2021.

Les properes projeccions seran My Mexican Bretzel, de Núria Giménez Lorang (27 de juny), i La dona il·legal, de Ramon Térmens (26 de setembre).

La venda d’entrades per a la projecció de La vampira de Barcelona començarà el 8 de maig al web entrades.montornes.catEl preu de l’entrada general és de 4,5 €. Podeu optar a diverses bonificacions: 3 € tarifa reduïda i 2x1 amb la targeta del Club Vanguardia.

Arxivat a: Cultura i festes
Fotograma de "La vampira de Barcelona", de Lluis Danés.
Cartell de la projecció
Logotip del Cicle Gaudí
Projecció de cinema a l'Espai Cultural Montbarri (març de 2021)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona