CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions al PTT i a la Llar d’Infants Pública El Lledoner

Preinscripcions al PTT i a la Llar d’Infants Pública El Lledoner

04/05/2021

En ambdós casos el període de preinscripció per al curs 2021-22 serà del 10 al 21 de maig. Per al PTT les persones interessades hauran de presentar les sol·licituds de manera presencial amb cita prèvia, mentre que per al Lledoner es prioritzarà el tràmit telemàtic.

El 10 de maig s’obrirà el termini de preinscripcions al curs 2021-22 del Pla de Transició al Treball (PTT) de Montornès i la Llar d’Infants Pública El Lledoner. El període finalitzarà el 21 del mateix mes.

Preinscripcions al PTT

El PTT, ubicat a les instal·lacions de la Masia El Molí, s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat d'Educació Secundària Obligatòria i volen treballar o cursar un cicle formatiu de grau mitjà. A Montornès poden triar entre dos cursos gratuïts de formació professional: un d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis en restauració i un altre de fabricació mecànica, ajust i soldadura.

Els cursos inclouen pràctiques a empreses i compten amb la col·laboració de professionals de l'entorn, la qual cosa permet proporcionar a l'alumnat una visió actualitzada i real del món de l'empresa, tendències i exigències formatives i personals. També, es treballen temes menys habituals però molt importants com els valors i el compromís social de les empreses amb el seu entorn.

PTT: Per apuntar-s’hi cal adreçar-se a la Masia El Molí (av. d’Icària, 7-9), demanant cita prèvia i presentant la documentació indicada en el tràmit adjunt.

Preinscripcions a la Llar d’Infants Pública El Lledoner

Després de les jornades de portes obertes del 16 i el 17 d’abril, la Llar d’Infants Pública El Lledoner es prepara per rebre nous nens i nenes d’entre 16 setmanes i els 2 anys.

La metodologia del centre es basa en la descoberta, el moviment lliure, el joc i l’experimentació a través dels sentits, partint dels interessos dels infants i amb l’objectiu d’acompanyar els nens i les nenes en el seu desenvolupament integral com a persones. Els infants treballen projectes de llum i foscor i disposen de servei de menjador amb cuina pròpia i hort. La llar d'infants diposa d'un total de 82 places. Per al curs 2021-22, se n'oferten 52 (15 per a infants de 0 a 1 any; 19 per a infants d'1 a 2 anys, i 18 per a infants de 2 a 3 anys).

Llip El Lledoner: El tràmit de preinscripció és telemàtic. Cal presentar el formulari i la documentació a l’enllaç adjunt. Només en els casos en què no hagi estat possible fer la tramitació per Internet es podrà demanar cita prèvia per fer la preinscripció presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Centre o Nord).

Arxivat a: Educació, Infància
Exterior de les instal·lacions de la Llar d'Infants Pública El Lledoner (esquerra) i el PTT (dreta)
Alumnes del mòdul de fabricació mecànica, ajust i soldadura del PTT (imatge: PTT)
Demostració de cuina a càrrec d'alumnes de serveis de cuina i restauració del PTT (imatge d'arxiu)
Espai per a famílies a la Llar d'Infants Pública El Lledoner (imatge: El Lledoner)
Nadons a la Llar d'Infants Pública El Lledoner (imatge: El Lledoner)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona