CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Portes obertes a les escoles bressol de Montornès

Portes obertes a les escoles bressol de Montornès

14/04/2021

La Llar d’Infants Pública El Lledoner i la nova escola bressol Petita Tribu, de titularitat privada, organitzen visites en grups reduïts en els propers dies. És imprescindible demanar cita prèvia contactant amb cada centre.

Les escoles bressol del municipi es preparen per al curs vinent. Per donar a conèixer les seves instal·lacions i activitats, els centres han organitzat jornades de portes obertes respectant les mesures sanitàries i amb cita prèvia.

D’una banda, la Llar d’Infants Pública El Lledoner obrirà portes al públic els dies 16 i 17 d’abril. Es tracta d’una escola inclusiva i integradora, oberta i coeducadora. El respecte a les característiques de l’infant, la tolerància, l’empatia, l’afecte i la motivació són alguns dels valors que fonamenten el projecte educatiu. La metodologia es basa en la descoberta, el moviment lliure, el joc i l’experimentació a través dels sentits, partint dels interessos dels infants i amb l’objectiu d’acompanyar els nens i les nenes en el seu desenvolupament integral com a persones. Els infants treballen projectes de llum i foscor i disposen de servei de menjador amb cuina pròpia i hort.

Horaris de les portes obertes a El Lledoner:

  • Divendres 16 d’abril, de 17.45 a 18.45 h.
  • Dissabte 17 d’abril, de 10 a 11 h, d’11.15 a 12.15 h i de 12.30 a 13.30 h.

Per assistir a les jornades de portes obertes de la Llar d'Infants Pública El Lledoner, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 568 61 86.

D’altra banda, l’escola bressol Petita Tribu celebrarà la seva jornada de portes obertes el 8 de maig. El centre es basa en l’educació viva i dinàmica, familiar i propera. Té projecte educatiu propi i innovador, en què l’infant és el protagonista del seu procés d’aprenentatge. L’equip docent, des d’una mirada respectuosa, dona les eines necessàries per potenciar el seu desenvolupament. S’aprèn anglès de forma natural i vivencial, disposa d’agendes digitals, hort urbà i càtering amb productes frescos i de proximitat.

Horari de les portes obertes a Petita Tribu: durant tot el dia, concretant hora per telèfon.

Per assistir a la jornada de portes obertes de la Petita Tribu, cal reservar plaça trucant al 93 006 93 74 o al 686 745 817.

Visites amb seguretat

Les persones que assisteixin a les jornades de portes obertes visitaran els centres en grups reduïts d’un màxim de 10 persones. L’ús de mascareta serà obligatori i l’organització farà controls de temperatura abans d’accedir al recinte.

Es mantindrà la distància d’1,5 m entre persones que no pertanyin al mateix grup de convivència i no es lliurarà documentació en paper.

El Lledoner disposa de 82 places i Petita Tribu de 38. Els centres concretaran la nova oferta quan les famílies que actualment en fan ús confirmin la seva continuïtat.

Arxivat a: Covid-19 i Escola, Educació, Infància
.
Instal·lacions de la Llar d'Infants Pública El Lledoner
Instal·lacions de l'Escola Bressol Petita Tribu (imatge: Petita Tribu)
Infants jugant a l'escola bressol.
Infant jugant a l'escola bressol
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona