CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les aportacions de la ciutadania, punt de partida de l'actualització del Pla de Salut municipal

Les aportacions de la ciutadania, punt de partida de l'actualització del Pla de Salut municipal

09/04/2021

La Regidoria de Salut Pública convida els veïns i veïnes a respondre una breu enquesta sobre la percepció i el coneixement de diferents aspectes relacionats amb la salut del municipi. Les respostes són anònimes i serviran per actualitzar el Pla de Salut.

El Pla de Salut de Montornès es troba en procés d'actualització amb l'objectiu de millorar la salut de la ciutadania mitjançant l'assoliment d'entorns més segurs i saludables.

Ara, la Regidoria de Salut Pública convida als veïns i veïnes majors de 16 anys a respondre un breu qüestionari dissenyat per recollir la seva percepció i coneixement sobre diferents aspectes relacionats amb la salut del municipi. Les preguntes, plantejades en un format telemàtic i totalment anònim, es poden contestar a través de la plataforma Decidim. El termini màxim per accedir a l'enquesta és el divendres 23 d’abril.

Les principals finalitats del Pla són incentivar estils de vida saludables, reforçar les aliances sociocomunitàries de la població en matèria de salut, ajudar a reduir les desigualtats socials en qüestions de salut i contribuir a la recuperació de la població afectada per l’emergència sanitària.

Arxivat a: Promoció de la Salut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona