CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Teatre, música i dansa... vivim la cultura en directe!

Teatre, música i dansa... vivim la cultura en directe!

24/03/2021

Letícia Dolera serà al Teatre Margarida Xirgu aquest dissabte 27 de març amb el monòleg "Les coses excepcionals". El 10 d’abril, Clara Peya, una de les pianistes més prolífiques, enèrgiques i transgressores, presentarà el seu treball "Perifèria".

La primavera cultural arrenca amb força a Montornès, que torna a aixecar el teló amb una programació d’arts escèniques de primer nivell.

La famosa actriu Letícia Dolera arriba al Teatre Margarida Xirgu aquest dissabte 27 de març amb el monòleg Les coses excepcionals, una comèdia entranyable, vitalista, sorprenent i lluminosa de Duncan Macmillan, sobre les coses que fan que valgui la pena viure. Serà una manera immillorable de donar la benvinguda a la primavera cultural i de celebrar el Dia Internacional del Teatre. 

El 10 d’abril degustarem en directe el nou projecte d’una de les pianistes més prolífiques, enèrgiques i transgressores. Clara Peya presentarà Perifèria, en la que serà la sisena parada de la gira que va començar a principis d’any. 

La nova programació també inclou propostes musicals tan variades com l'espectacle Around The World! de Brodas Bros, en què es demostra que el hip hop i la dansa urbana són cultura de qualitat i en majúscules, i un cicle de música Barroca de la mà de la reconeguda Orquestra Barroca de Barcelona. 

Montornès no només aixeca el teló per entretenir i emocionar, sinó també per reflexionar i estimular el pensament  crític. Aquesta temporada, la programació inclou Arma de construcción masiva, una proposta escènica colpidora per prendre consciència i qüestionar la societat de la qual formem part. 

Cultura en directe també per a la mainada 

L’audiència més menuda i familiar comptarà aquesta temporada amb propostes ben variades i atractives, que inclouen l'espectacle Una poma, un pomer, de la companyia De_paper; El Viatge de l’elefanta Sara, amb l’actriu i cantant vallesana Eva González i, com a colofó, De Simba a Kiara, el Tributo del Rey León, de la companyia On beat.  

Detall de la programació:

La venda de les entrades s’iniciarà quinze dies abans de cada espectacle a entrades.montornes.cat

Arxivat a: Cultura i festes
Clara Peya, el 10 d'abril
"Una poma, un pomer", el 17 d'abril
Orquestra Barroca de Barcelona
"Around the world", el 2 de maig
El viatge de l'elefanta Sara, el 15 de maig
"Arma de Construcción masiva", el 22 de maig
"De Simba a Kiara. Tributo del Rey León", el 12 de juny
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona