CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La planta de Henkel Ibérica a Montornès, puntera en la Indústria 4.0

La planta de Henkel Ibérica a Montornès, puntera en la Indústria 4.0

19/03/2021

La factoria ha estat reconeguda pel World Economic Forum com a membre de la Global Lighthouse. Henkel s'ha imposat entre els 1.000 centres de producció avaluats. La planta de Montornès és la primera que rep el reconeixement a la península ibèrica.

Henkel ha estat guardonada per segona vegada com a Advanced 4th Industrial Revolution Lighthouse" pel World Economic Forum (WEF) y McKinsey & Company, en aquesta ocasió per la seva planta de Montornès. Un panell d'experts independents ha designat la planta productiva de Laundry & Home Care de Henkel Ibérica situada al municipi com a fàbrica model i pionera en Indústria 4.0. La companyia es va convertir en membre de la Global Lighthouse Network del WEF per primera vegada a començaments de 2020, pel seu centre de producció a la ciutat alemanya de Düsseldorf. 

Henkel s'ha imposat entre els 1.000 centres de producció avaluats i és el primer que rep el reconeixement a la península ibèrica.

El 2019, Henkel va inaugurar l'ampliació de les instal·lacions que ja tenia a Montornès amb la seva primera planta europea per a la indústria aeroespacial. La planta, dissenyada amb tècniques d'última generació, desenvolupa adhesius estructurals i tecnologies de tractament de superfícies per a fabricants d'avions i naus a escala mundial. Atenent criteris de sostenibilitat, es va convertir en la primera d'Espanya amb la certificació Gold DGNB.

Què és la Indústria 4.0?

La Indústria 4.0 està considerada la quarta revolució industrial. Introdueix tècniques d'enginyeria col·laborativa i de producció avançada per mitjà de la digitalització i les tecnologies intel·ligents (robòtica, analítica, intel·ligència artificial, nanotecnologia, etc.).

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Façana de la planta de Henkel a Montornès (Foto: Henkel Ibérica)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona