CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Actuació conjunta de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per una baralla al carrer

Actuació conjunta de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per una baralla al carrer

15/03/2021

Els fets es van produir ahir diumenge al vespre. L'enfrontament va implicar una quinzena de persones. Avui s'ha celebrat a l’Ajuntament una reunió entre els diversos cossos de seguretat per valorar els fets i coordinar un pla operatiu de seguretat.

La Policia Local de Montornès del Vallès i Mossos d’Esquadra van intervenir ahir al vespre per posar fi a una baralla entre dos grups de persones joves. Els fets van passar a l'entorn de les 19.15 h en una zona propera al centre. Un dels grups participants en la baralla estava format per veïns de Montornès i l'altre per residents a altres poblacions de la comarca.

L'enfrontament va implicar de manera activa una quinzena de joves, tot i que al lloc es van concentrar nombroses persones més. Dues de les persones participants en la baralla van necessitar assistència del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i van ser traslladades a l’hospital on, segons les informacions facilitades, evolucionen favorablement. En cap cas s'ha temut per la seva vida.

La intervenció policial també va comptar amb la col·laboració de les policies locals de Montmeló i de Vilanova del Vallès. L’Ajuntament agraeix la col·laboració de tots els efectius policials que es van desplaçar fins al lloc per donar suport. 

Primeres passes de la investigació i coordinació d'un operatiu de seguretat

Els cossos de seguretat han iniciat una investigació per identificar tots els implicats en la baralla, establir el grau de participació de cadascú i presentar-los davant la justícia. També es treballa en diferents hipòtesis per determinar l’origen de l'enfrontament. De moment, les causes no estan clares perquè les declaracions d’alguns dels participants són contradictòries. Tant la Policia Local com el cos de Mossos d'Esquadra coincideixen a considerar l'altercat com un fet aïllat.

Aquest dilluns s’ha celebrat a l’Ajuntament de Montornès una reunió tècnica i política per valorar els fets i per coordinar un pla operatiu de seguretat. L'operatiu preveu el reforç de la presència policial tant uniformada com de paisà.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Trobada, aquest dilluns, entre l'alcalde, José A.Montero, i responsables de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona