CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Campanya de seguretat passiva en el trànsit a Montornès

Campanya de seguretat passiva en el trànsit a Montornès

15/01/2021

Fins diumenge, agents de la Policia Local realitzen controls de trànsit per supervisar l’ús del cinturó i dels sistemes de retenció infantil als vehicles. L’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre la importància d’utilitzar els dispositius de seguretat i contribuir a la reducció del número de víctimes d’accidents de trànsit.

En el marc de les campanyes de sensibilització del Servei Català de Trànsit, entre l’11 i el 17 d’aquest mes, la Policia Local de Montornès realitza controls de vigilància relacionats amb la seguretat passiva.

Repartits entre el matí, la tarda i la nit, els agents s’instal·len a diversos punts del municipi per comprovar que els conductors i els passatgers dels vehicles porten el cinturó en els trajectes de curta durada.

També supervisen l’ús d’altres dispositius com el casc o la cadireta als seients del darrere, obligatòria per a menors amb una alçada igual o inferior a 135 cm i homologada a les seves dimensions.

Tot i que els agents han notat un descens en el número d’infraccions respecte a anys anteriors, durant els dies de campanya han detectat persones que no fan un ús correcte dels sistemes de seguretat passiva, sobretot pel que fa al cinturó. Les persones que han comès infraccions rebran les corresponents sancions.

A través de la campanya, la Policia Local i el Servei Català de Trànsit insisteixen en la importància d’emprar els dispositius de seguretat per prevenir lesions greus en cas d'accident.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Agents de la Policia Local en un dels controls d'aquests dies
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona