CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions als cursos de català per a adults

Inscripcions als cursos de català per a adults

05/01/2021

El Consorci per a la Normalització Lingüística obrirà el període d’inscripció als cursos del segon trimestre l’11 de gener. A banda de les formacions virtuals arreu del territori, la ciutadania podrà seguir-ne una presencial de nivell Bàsic 2 al Casal de Cultura de Montornès.

Amb l’inici de l’any, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) ha programat el període d’inscripció als cursos de català per a adults del segon trimestre, que tindran lloc fins al març.

Tot i que la major part dels cursos continuen sent en línia, el Casal de Cultura acollirà una formació presencial de nivell Bàsic 2 els dimarts i els dijous, de 15 a 17 h.

Avís: Els Serveis Centrals del CPNL han decidit que tots els cursos es desenvolupin de manera virtual i en línia després de les darreres restriccions marcades al PROCICAT en vista de l'agreujament de la pandèmia. D'aquesta manera, el curs Bàsic 2 serà virtual, a través de la plataforma TEAMS. 

Les sessions estan adreçades a persones alfabetitzades no catalanoparlants que volen començar a desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals. L’objectiu és que, en acabar el curs, l’alumne pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. El nivell Bàsic es divideix en tres graus (1, 2 i 3), un per cada trimestre. Després de superar el Bàsic 3 el juny, l’estudiant podrà fer la prova oficial per obtenir el certificat de nivell A2. En el cas que les restriccions sanitàries no permetin el desenvolupament de les classes, la formació passarà a ser virtual.

El Consorci també impartirà cursos d’altres nivells arreu del territori. A partir de la pandèmia, s’ha establert la gratuïtat dels inicials i bàsics, així com la reducció de la resta de tarifes. A més, els de pagament inclouen diversos supòsits de reducció.

Per inscriure’s a les formacions cal adreçar-se al web del CNL o bé demanar cita prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 572 17 19. L’atenció al públic té lloc els dimarts i dijous, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h. Els exalumnes podran apuntar-s’hi entre l’11 i el 12 de gener, mentre que el termini d’inscripció per al públic general romandrà obert els dies 13, 14 i 15 del mateix mes. Les classes començaran el 25 de gener.

Ampliació de la xarxa d’atenció a l’alumnat

Durant la inscripció del darrer setembre, per primera vegada, el Consorci va gestionar més de 20.000 matrícules en línia. Per atendre la demanda, el CNL ha articulat un nou sistema d’atenció ciutadana que facilita l’accés a les informacions rellevants.

Es tracta d’un xat assistit que ofereix suport en temps real a les persones usuàries que volen inscriure’s als cursos.

Arxivat a: General
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona