CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot preparat per a la recepció dels Reis d'Orient

Tot preparat per a la recepció dels Reis d'Orient

04/01/2021

La Recepció dels Reis d’Orient tindrà lloc demà dimarts, dia 5 de gener, a partir de les 15.30 h a la Carpa Polivalent El Sorralet. Per accedir al recinte cal realitzar una reserva prèvia gratuïta a entrades.montornes.cat. Un cop acabada la recepció reial, Ses Majestats faran el tradicional missatge a través del canal de YouTube de l'Ajuntament.

A partir de les 12 h, de demà dimarts dia 5, l'avinguda de Can Vilaró restarà tallada al trànsit (hi haurà retirada de vehicles) per facilitar l'accés de les famílies a la Recepció dels Reis d'Orient que se celebrarà a la Carpa Polivalent El Sorralet. A les 15.30 h s'iniciarà el primer torn i a les 20 h n'hi haurà el darrer. Un cop acabada la Recepció Reial, Ses Majestats faran el tradicional missatge als nens i nenes del poble, aquesta vegada a través del canal de YouTube de l'Ajuntament.

Per accedir al recinte cal fer reserva prèvia gratuïta a entrades.montornes.cat. Amb una sola entrada hi podran accedir fins a 6 persones que convisquin (1 entrada = 1 família/grup bombolla). En cas de no tenir una entrada cal adreçar-se al punt de control, situat a la cruïlla entre les avingudes de Can Vilaró i de la Llibertat.

Respectar els torns i les mesures sanitàries

És important que es respectin els torns establerts a les entrades i la resta de mesures sanitàries (distància, mascareta, evitar aglomeracions i reduir el temps d'estada), així com les instruccions del voluntariat.

L’evolució actual de la pandèmia i les mesures aprovades pel PROCICAT han comportat que l’Ajuntament hagi hagut de prescindir de la presència dels Patges Reials a diferents punts del municipi. Per evitar aglomeracions no controlades, a la mateixa Carpa Polivalent El Sorralet, demà dia 5 de gener a la tarda, els infants trobaran una Bústia Reial on podran dipositar la seva carta.

Arxivat a: Cultura i festes
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona