CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament adapta el dispositiu de Reis a les noves mesures en matèria de salut pública

L’Ajuntament adapta el dispositiu de Reis a les noves mesures en matèria de salut pública

22/12/2020

Els condicionants establerts pel PROCICAT i l’evolució negativa de la pandèmia han determinat que finalment no es dugui a terme la Passejada Reial i s’opti per una Recepció Reial de Ses Majestats els Reis d’Orient, la tarda del 5 de gener a la Carpa Polivalent El Sorralet. Per accedir al recinte caldrà fer reserva prèvia gratuïta a entrades.montornes.cat. La reserva es podrà fer a partir de les 9 h del 23 de desembre.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat en data 19 de desembre la RESOLUCIÓ SLT/3354/2020, que prorroga i modifica les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Aquestes mesures han entrat en vigor en data 21 de desembre de 2020 i la durada prevista és fins al dia 11 de gener de 2021.

La resolució diu que les activitats tradicionals de Nadal queden condicionades per evitar les aglomeracions. Les activitats de cultura popular i tradicional han de ser estàtiques, perimetrades, amb control d’accessos i amb cita prèvia. 

Tot i que l’Ajuntament havia treballat intensament en poder oferir una Passsejada Reial per tots els barris del municipi, els condicionants establerts pel PROCICAT i l’evolució negativa de la pandèmia han determinat que finalment s’opti per una Recepció Reial de Ses Majestats els Reis d’Orient, el 5 de gener, de 16 a 20 h, a la Carpa Polivalent El Sorralet.  Per accedir al recinte caldrà fer reserva prèvia gratuïta a través del web entrades.montornes.cat. La reserva es podrà fer a partir de les 9 h del 23 de desembre. Amb una sola entrada hi podran accedir fins a sis persones que convisquin. És important que es respectin els torns establerts a les entrades i la resta de mesures sanitàries (distància, mascareta i evitar acumul·lació de persones).  

L’evolució actual de la pandèmia i les mesures aprovades pel PROCICAT han fet també que l’Ajuntament hagi hagut de prescindir de la presència dels Patges Reials a diferents punts del municipi. Per evitar aglomeracions no controlades, a la mateixa Carpa Polivalent El Sorralet, la tarda del dia 5 de gener els infants trobaran una Bústia Reial on podran dipositar la seva carta.

En cas que algun infant estigui malalt (per COVID-19 o altres), podrà posar-se en contacte amb el departament de Cultura i Festes de l'Ajuntament a fi de poder establir un contacte amb Ses Majestats o patges d'una manera factible. 

Un cop acabada la Recepció Reial  Ses Majestats faran el tradicional missatge als nens i nenes del poble, aquesta vegada a través del canal de YouTube de l'Ajuntament.

Durant els propers dies, tots els infants rebran una carta a casa amb tota la informació. 

És important que durant aquest dies les famílies facin seguiment dels diferents canals de comunicació de l'Ajuntament i de les xarxes socials:

Una mica d'ajuda per als Reis d'Orient Les persones adultes que estiguin interessades a col·laborar fent tasques informatives o de suport per a la Recepció Reial, poden enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Gràcies!

 

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
.

Arxius adjunts

  • Carta als reis (PDF, 1,01 MB)
    Podeu imprimir aquesta carta, emplenar-la, plegar-la i dipositar-la a la bústia reial. Tots els infants rebran un model en paper a casa durant els propers dies.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona