CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Club Karate Montornès tanca l’any amb una pluja de podis

El Club Karate Montornès tanca l’any amb una pluja de podis

21/12/2020

Els esportistes de l’entitat Usama Karach i Pablo Fuentes han aconseguit un bronze a la final de la Lliga Nacional de Karate. Sergio Hernández, també del Montornès, s’ha fet amb el bronze al campionat d’Espanya Cadet Junior Sub-21.

Tot i la suspensió de part de l’activitat esportiva d’aquest 2020 per la crisi sanitària i les restriccions, el Club Karate Montornès ha pogut acomiadar l’any per la porta gran.

D’una banda, l’entitat ha sumat dos bronzes i tres cinquenes posicions a la final de la Lliga Nacional de Karate, celebrada entre el 12 i el 13 de desembre a Màlaga amb els 8 millors classificats de cada categoria.

Usama Karach en kata juvenil masculí i Pablo Fuentes en kumite infantil -45 kg han pujat al podi amb un tercer lloc cadascun. A més, Marta Borrego (kumite aleví femení), Judith Anguera (kata juvenil femení) i María López (kata sènior femení) han competit pel bronze però finalment han acabat amb la cinquena plaça a la lliga.

El Montornès també s’hi ha presentat amb altres tres karateques (Sergio Hernández, Helena Ortiz i Teresa López), que, després de disputar entre una i dues eliminatòries també han finalitzat entre els 8 millors d’Espanya.

D’altra banda, Sergio Hernández, del club montornesenc, s’ha endut el seu primer podi en Sub-21 -60 kg, concretament al Campionat d’Espanya Cadet Junior Sub-21, disputat a Màlaga entre el 27 i el 29 de novembre. Hernández s’ha imposat en totes les rondes tret de la segona, on ha caigut contra l’actual campió de la categoria.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
Usama Karach al podi de la Lliga Nacional de Karate (imatge: RFEK)
Pablo Fuentes al podi de la Lliga Nacional de Karate (imatge: RFEK)
Sergio Hernández al campionat d’Espanya Cadet Junior Sub-21 (imatge: Club Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona