CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament destina 90.000 euros a ajuts per al comerç i autònoms afectats per la COVID-19, i per a noves contractacions

L'Ajuntament destina 90.000 euros a ajuts per al comerç i autònoms afectats per la COVID-19, i per a noves contractacions

27/11/2020

El departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç ha obert dues convocatòries: una per a autònoms i comerços que hagin vist afectada l'activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, que finalitzarà el 14 de desembre, i una altra per a empreses que hagin fet noves contractacions durant aquest any i que acabarà el 16 de desembre.

En el marc del Pla Covid-19 posat en marxa per l'Ajuntament, aquesta setmana s'han obert dues convocatòries per ajudar autònoms, comerç i empreses.

La primera s'adreça a petites empreses i autònoms de l'àmbit local que hagin vist afectada la seva activitat a causa de la pandèmia. Hi ha dues línies d'ajuts: una, d'un màxim de 2.000 euros, per cobrir despeses de lloguer i de subministraments durant l’estat d’alarma; i una altra, d'un màxim de 1.000 euros, per cobrir la inversió en mesures de seguretat de treballadors/es i clients. La dotació pressupostària és de 50.000 euros.

Les sol·licituds per als ajuts per afectacions derivades de la Covid-19 es poden presentar de forma presencial i telemàtica fins al 14 de desembre (trobareu tota la informació en els enllaços adjunts).

La segona convocatòria oberta és d'ajuts per a les empreses que hagin iniciat activitat o fet noves contractacions de persones a l'atur incloses en els projectes de l'OPEC. El que diferencia aquesta convocatòria de les realitzades en els darrers anys és que, a causa de la pandèmia, aquesta vegada les bases paren especial atenció a les contractacions realitzades a partir del 16 de març. Les subvencions oscil·len entre els 500 i els 2.000 euros. La dotació pressupostària és de 40.000 euros.

Les sol·licituds per als ajuts d'inici d'activitat i noves contractacions de persones a l'atur es poden presentar de forma telemàtica fins al 16 de desembre (trobareu tota la informació en els enllaços adjunts).

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Covid-19, Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica
La restauració, un dels sectors més afectats per les restriccions (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona