CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La solidaritat, centre dels pressupostos participatius joves Kosmos 2021

La solidaritat, centre dels pressupostos participatius joves Kosmos 2021

26/11/2020

Per tercer any consecutiu, el jovent d’entre 12 i 30 anys triarà les activitats que el departament de Joventut de l’Ajuntament durà a terme al llarg de l’any següent. En aquesta edició, la major part dels 25.000 euros de pressupost anirà a propostes solidàries.

Els i les joves de Montornès tornen a tenir la paraula a l’hora d’escollir les activitats del departament municipal de Joventut. L’Ajuntament ha posat en marxa la tercera edició dels pressupostos participatius Kosmos, enguany sota el lema Activem la solidaritat.

Igual que l’any passat, el Consistori destinarà 25.000 euros al desenvolupament d’activitats juvenils. En aquesta ocasió, però, les propostes es dividiran entre solidàries i genèriques, i no per edats com en les dues anteriors edicions.

Per afrontar l’impacte de la Covid-19, un dels dos blocs d’accions estarà dedicat a la solidaritat i comptarà amb una dotació total de 18.000 euros. El cost màxim de les activitats que es presentin ha de ser de 4.000 euros. El segon bloc, per a propostes generals, tindrà un pressupost de 7.000 euros. En aquest cas, el cost màxim de cada proposta no ha de superar els 3.000 euros.

Aquests dies, el jovent del poble rebrà a les seves bústies la butlleta de participació per proposar activitats. Tindrà temps de lliurar-la fins al 3 de desembre enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o presencialment amb cita prèvia als centres juvenils Satèl·lit i Sputnik. També hi ha l’opció de descarregar el formulari al document adjunt o al web dels pressupostos participatius.

Grups reduïts a l’Assemblea Jove

Atenent les limitacions de la pandèmia, l’Assemblea Jove tindrà enguany un format semipresencial. Sempre i quan les mesures sanitàries ho permetin, entre el 12 i el 20 de desembre qui hi participi es reunirà presencialment en grups reduïts de fins a 6 persones a l’Sputnik o bé virtualment en grups de fins a 10. Per poder participar en la votació cal inscriure’s al mateix web i triar l’horari i la manera de prendre-hi part.

Aquesta setmana el departament municipal de Joventut ha publicat diversos vídeos, elaborats amb la col·laboració d'un centenar de joves del poble, per donar a conèixer l'edició solidària dels pressupostos.

Arxivat a: Joventut
Fotograma del vídeo "Kosmos 2021 - Activem la solidaritat!"
Urnes de votació a l'Assemblea Jove (2019)
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona