CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Pla Local de Joventut de Montornès 2020 - 2024 es posa en marxa

El Pla Local de Joventut de Montornès 2020 - 2024 es posa en marxa

17/11/2020

El document inclou 49 accions transversals distribuïdes en 4 eixos: emancipació i autonomia; cohesió social i territorial; participació i dinamització; i promoció de la salut. Jovent, professionals i tècnics i representants municipals han participat en l’elaboració del Pla.

Les polítiques municipals adreçades als i a les joves compten amb una nova guia per als propers quatre anys. A la sessió de l'octubre, el Ple municipal va aprovar el Pla Local de Joventut de Montornès del Vallès per al període 2020-24.

Es tracta d’una eina a mitjà termini que servirà per definir i coordinar les actuacions del departament municipal de Joventut. Amb l’acabament del Pla 2015-19, que va sorgir a partir d’un extens procés participatiu, els equips tècnics han actualitzat el document al context actual. Per fer-ho, van realitzar una diagnosi durant el segon semestre del 2019 a partir d’enquestes, aportacions professionals i dades extretes de l’INE, l’IDESCAT i el Departament de Treball de la Generalitat, entre d'altres.

El nou programa inclou un total de 49 accions concretes que estan dividides en 4 eixos: emancipació i autonomia; cohesió social i territorial; participació i dinamització; i promoció de la salut.

Seguint la línia del Pla Nacional de Joventut, el nou Pla local pretén reivindicar el paper clau de les polítiques de joventut com a una oportunitat en la lluita contra les desigualtats i com a una manera de transformar les condicions de vida del jovent i de la societat en general. A la vegada, ha de servir per potenciar les capacitats dels i les joves i fer que siguin responsables i protagonistes del seu projecte de vida personal i col·lectiu.

Podeu consultar el nou Pla Local de Joventut de Montornès del Vallès 2020-24 al pdf adjunt.

Arxivat a: Joventut
Imatge del Pla Jove 2020-24
Un dels tallers participatius per al disseny del nou centre juvenil (2017)
Fòrum jove del procés participatiu per al Pla Jove 2015-19

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona