CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Edició actualitzada de la Guia Restauració en acció

Edició actualitzada de la Guia Restauració en acció

11/11/2020

El departament municipal d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç ha reeditat la guia d’establiments locals que ofereixen menjar per emportar o per lliurar a domicili. En aquesta ocasió en formen part un total de 13 comerços.

La primera edició de la guia Restauració en acció, es va publicar al mes de juny. El document aglutinava els establiments alimentaris de Montornès que donaven a conèixer les seves cartes i els seus serveis de cuina per emportar i a domicili.

En els darrers dies, el departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament ha actualitzat la guia. En aquesta ocasió en formen part 13 comerços del poble de tipologies diferents: botigues d’alimentació, restaurants i establiments de menjar per emportar.

L’objectiu de la iniciativa és afavorir el consum de productes de la cuina local i contribuir a la recuperació del sector restaurador del municipi, a la vegada que el veïnat coneix l’oferta gastronòmica del poble.

Aquells establiments de restauració que no apareguin a la guia i s’hi vulguin afegir poden enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al telèfon 93 566 70 04.

A més de la guia, l'OPEC actualitza periòdicament un llistat amb la vintena d'establiments que fan el servei de menjar per emportar. Podeu trobar la guia i el llistat, en els arxius adjunts.

Arxivat a: Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica
Nova imatge de la guia Restauració en acció

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona