CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La 27a Mitja Marató, novament ajornada

La 27a Mitja Marató, novament ajornada

27/10/2020

L’organització de la cursa ha decidit posposar la competició, prevista pel 15 de novembre, per evitar aglomeracions i desplaçaments en mig de la situació sanitària. Les persones inscrites podran mantenir els dorsals o sol·licitar la devolució íntegra dels mateixos.

L’emoció i la velocitat de la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca haurà d’esperar fins a l’any que ve. El grup organitzador de l’activitat ha tornat a ajornar l’edició d’enguany després d’analitzar l’evolució de la pandèmia.

La cursa havia de tenir lloc el 29 de març i l’estat d’alarma va comportar que l’organització traslladés la data al 15 de novembre.

Ara, tenint en compte les restriccions en la mobilitat marcades pels governs estatal i autonòmic, el col·lectiu ha decidit ajornar la 27a Mitja fins a l’any vinent per garantir la seguretat de la proposta.

Els i les atletes que s’havien inscrit i no havien sol·licitat la devolució rebran un correu electrònic amb dues opcions. D’una banda, podran mantenir el dorsal i rebre un obsequi o, d’altra, podran demanar el retorn del cost de la inscripció.   

(Adaptació de la informació facilitada per la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca)

Arxivat a: Esports
(imatge: Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona