CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves contractacions dins del projecte Dones amb talent

Noves contractacions dins del projecte Dones amb talent

17/10/2020

Aquesta setmana han començat a treballar les cinc dones que l’Ajuntament ha contractat en el marc del projecte Dones amb talent. Durant sis mesos desenvoluparan tasques en els àmbits del voluntariat, el comerç i les polítiques migratòries. La iniciativa compta amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El projecte de cultura emprenedora amb perspectiva de gènere Dones amb talent no s’atura. En els darrers dies, les cinc persones contractades a partir de la segona edició de l’actuació s’han incorporat als seus respectius llocs de treball.

La iniciativa està cofinançada per l’Ajuntament i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) mitjançant la convocatòria Treball als Barris. L’actuació es va posar en marxa amb una part formativa amb continguts sobre el mercat laboral (40 hores teòriques) i sobre l’emprenedoria social (35 hores). Les participants van haver d’elaborar un projecte relacionat amb la temàtica i amb necessitats que poguessin detectar al municipi.

Un cop acabada la part formativa, l’Ajuntament va convocar un procés de selecció per contractar cinc dones entre les participants. El tribunal va valorar aspectes com l’experiència professional, les condicions socials i, en especial, el projecte elaborat dins del curs.

Aquesta setmana han començat a treballar les cinc persones seleccionades, en la modalitat d’un Pla d’Ocupació Local de sis mesos. Les dones realitzaran tasques d’auxiliar de serveis en l’àrea social, concretament en els àmbits del voluntariat, el comerç i les polítiques migratòries. L’alcalde, José A. Montero, els ha donat la benvinguda en una sessió que ha tingut lloc a l’Equipament d’Atenció Ciutadana.

Un projecte per apoderar les dones

L’objectiu del projecte Dones amb Talent és contribuir a l’apoderament de les dones i facilitar la seva incorporació al mercat laboral, tenint en compte que l’índex d’atur entre el col·lectiu és superior al dels homes.

A partir de la primera edició de la iniciativa va sorgir una associació local també anomenada Dones amb Talent, centrada en l’organització d’activitats per establir vincles entre veïnes i reforçar les seves capacitats.

Arxivat a: Ajuntament, Igualtat, Ocupació, Promoció Econòmica
Les cinc dones contractades amb l'alcalde, José A. Montero.
L'alcalde dona la benvinguda a les cinc persones contractades a través del projecte Dones amb Talent.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona