CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més propostes familiars en el nou programa Eduquem i gaudim en família

Més propostes familiars en el nou programa Eduquem i gaudim en família

05/10/2020

Després de les activitats virtuals de la programació del maig, la major part dels tallers, jocs i xerrades dels departaments municipals d’Infància i Educació tornen en format presencial. Una ponència sobre l’impacte dels videojocs en els fills i filles donarà el tret de sortida al document el 9 d’octubre.

Les famílies tornen a tenir a la seva disposició un ampli ventall d’accions educatives, culturals i lúdiques emmarcades en el programa Eduquem i gaudim en família Octubre - Desembre 2020.

Aquest cop la major part de les propostes són presencials, a diferència de les que van tenir lloc el maig, que van ser virtuals. Entre elles hi ha espectacles, xerrades, tallers i espais de joc.

El CRÍTIC, el Pla de Prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran, donarà el tret de sortida al programa el 9 d’octubre amb el debat telemàtic Els videojocs a la vida dels nostres fills.

Dins de l’espai de joc El Petit Mir, que té lloc un divendres al mes al Centre Infantil Pintor Mir, el 6 de novembre l’equip de la Llar d’Infants Pública El Lledoner oferirà una xerrada sobre les dificultats de relació en el període de 0 a 3 anys.

També, un any més, Montornès se sumarà a la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI) amb dos dies de festa familiar. El 20 de novembre la plaça del Poble acollirà un espectacle de batucada. A l’endemà, la plaça de Pau Picasso serà l’escenari d’una jornada lúdica amb els jocs de l’Animalada (posposada pel mal temps durant la Festa Major) i amb el xou Hai, la pescadora de somnis, amb la companyia Giramàgic.

Teatre, contes i tallers per a tots els gustos

El document aglutina activitats de la programació d’espectacles Montornès Aixeca el Teló com les obres El Monstre de Colors (17 d’octubre), CUAC (7 de novembre) o El Pequeño Poni (14 de novembre). 

La lectura també hi pren un paper important, amb trobades literàries a la Biblioteca i al Centre Infantil Pintor Mir. Les sessions Cançons per jugar i aprendre (23 d’octubre), Fuster Xics per crear joguines (13 de novembre) i el curset de circ (11 de desembre) amb l’associació Tub d’assaig completen els tallers familiars. 

Continua el debat sobre la coeducació

Pares, mares i professionals tornaran a debatre a les trobades mensuals de l’Espai de Debat Educatiu (EDE). Aquest trimestre continuaran tractant el tema iniciat el curs passat, la coeducació, amb el suport de l’entitat Coeducacció.

Les properes sessions tindran lloc el 16 d’octubre i el 20 de novembre a les 18 h al Centre Infantil Pintor Mir. Les reunions són obertes a la ciutadania i per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Activitats presencials i segures

Per respectar els aforaments marcats pel protocol sanitari, totes les activitats requereixen d’inscripció prèvia als equipaments on s'hi duen a terme o al web entrades.montornes.cat per als espectacles teatrals.

L’ús de mascareta és obligatori. A més, els debats i les xerrades inclouen un servei de monitoratge per a infants que cal reservar. En funció de l’evolució de la pandèmia el format de les propostes passarà a ser telemàtic.

Arxivat a: Educació, Infància
Imatge de la programació Eduquem i gaudim en família Octubre - Desembre 2020

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona