CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La seguretat, també prioritària en l'accés a les instal·lacions esportives municipals

La seguretat, també prioritària en l'accés a les instal·lacions esportives municipals

30/09/2020

Aquests dies, els espais de pràctica esportiva de Montornès han reprès l’activitat amb l’assistència de públic. Per regular els accessos, els clubs controlen la temperatura a l’entrada i, un cop a les grades, senyalitzen els seients fora de servei amb adhesius de la campanya #CuidemnosMontornès.

Els entrenaments de les entitats esportives han tornat a tenir espectadors i espectadores amb totes les mesures de seguretat.

Seguint el Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives de la Generalitat, l’Ajuntament i els clubs han acordat un seguit de pautes per regular l’assistència de públic a espais municipals com el camp de futbol, les pistes d’atletisme, el pavelló poliesportiu o la carpa polivalent El Sorralet.

Tot i que el protocol no recomana la presència de persones alienes a l’organització en entrenaments esportius, la normativa recull que, en cas de fer-ho, cal complir les mateixes normes previstes per a dies de competició esportiva.

Així, els clubs han d’habilitar un punt de control previ per accedir a les instal·lacions. Un membre de l’entitat pren la temperatura a les persones assistents i registra les seves dades.

Un cop a dins, el públic ha de continuar duent la mascareta posada i respectar la distància de seguretat interpersonal, marcada a partir d’adhesius de la campanya #CuidemnosMontornès que hi ha col·locats als seients.    

La normativa també indica que està prohibit menjar i beure a les grades i, a les instal·lacions amb servei de bar, cal garantir la distància mínima d’1,5 metres, amb un màxim de sis persones.

L’incompliment greu o reiterat de les normes previstes pot suposar el tancament de les grades i la prohibició d’accés de públic a les instal·lacions esportives municipals. 

Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Esports, Covid-19
Un integrant de l'organització del Club Futbol Montornès pren la temperatura a un espectador
Els seients de les grades estan separats amb distintius de la campanya #CuidemnosMontornès
Cartelleria de la campanya #CuidemnosMontornès als accessos de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes
Detall d'un seient identificat amb l'adhesiu de la campanya #CuidemnosMontornès
Entrenaments del Club Futbol Montornès

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona