CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès torna a aixecar el teló!

Montornès torna a aixecar el teló!

29/09/2020

L'actor Guillem Albà tornarà al Teatre Margarida Xirgu per inaugurar la temporada del Montornès Aixeca el Teló. Entre les propostes que es desenvoluparan fins al desembre hi ha el concert "Memento" de Mayte Martin, l’obra "El pequeño poni" de Flyhard produccions i l’espectacle "Around the world" dels Brodas Bros, que es van haver de suspendre a causa de la pandèmia.

Amb totes les mesures de seguretat i amb totes les ganes de món, aquest cap de setmana es posarà en marxa la programació Montornès Aixeca el Teló. La primera proposta, Calma!, arriba de la mà de l'actor Guillem Albà, que tot just fa un any va ser a Montornès en la inauguració d'un Teatre Margarida Xirgu ple a vessar.

Aquesta vegada el teatre no serà ple, tots els espectacles programats en el marc del Montornès Aixeca el Teló compleixen escrupolosament les mesures d'aforament, distància i higiene per garantir la seguretat d'actors i públic. El Teatre Margarida Xirgu i l'Espai Cultural Montbarri acolliran fins al desembre un total de 9 espectacles de primera línia, tres dels quals ja estaven previstos durant el segon trimestre de l'any i es van haver de posposar a causa de la Covid-19. És el cas del concert Memento de Mayte Martin que es farà el 23 d'octubre; de l’obra El pequeño poni de Flyhard produccions que es podrà veure el 14 de novembre i de l’espectacle Around the world dels Brodas Bros, previst per al 13 de desembre.

Entre les propostes familiars de la programació destaquen els espectacles de titelles El monstre de colors executat per Tutatis i Transeduca que es podrà veure el 17 d'octubre i Cuac, que Txo Titelles representarà el 7 de novembre. El teatre més social i compromès també serà present amb la posada en escena el 21 de novembre de Rebota, rebota y en tu cara explota, una reflexió sobre la passivitat social davant la violència de gènere.

El 27 de novembre, el teatre s'omplirà de les melodies de temes de grups catalans dels últims anys com Sopa de Cabra, Roba Estesa, Blaumut, Manu Guix o, fins i tot, Rosalía, interpretats pel Cor Jove Amics de la Unió de Granollers, en el marc de l'espectacle Denominació d'origen. Les bombolles i fantasia de Pep Bou i el seu espectacle Experiències, tancaran la temporada el 19 de desembre. 

Espectacles segurs - #culturasegura 

La programació Montornès Aixeca el Teló manté l'aposta per la #CulturaSegura desenvolupada en l'àmbit municipal des del final del confinament, amb la programació de les festes de Sant Joan, les activitats d'estiu i la Festa Major. El programa s'ha emès en format digital i la reserva i compra d'entrades es fa a través del portal entrades.montornes.cat

El Departament de Cultura, Festes i Patrimoni ha implementat les mesures de seguretat i higiene dictades per les autoritats sanitàries. Es mantindrà la distància d’una butaca lliure per cada butaca ocupada (ja sigui de manera individual o per unitats de convivència) i les entrades i sortides es faran de manera esglaonada, per la qual cosa es recomana al públic arribar al teatre amb antelació. També es recomana acudir als espectacles amb l’entrada descarregada al mòbil, per evitar l’ús i contacte amb el paper. 

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Imatge gràfica de la programació Montornès aixeca el teló
Calma! Un solo amb Guillem Albà
Around the world dels Brodas Bros
Cuac de la companyia Txo Titelles
Espectacle Experiències amb Pep Bou
Pequeño Poni de Flyhard produccions
Rebota, rebota y en tu boca explota, d’Agnès Mateus i Quim Tarrida
MEMENTO, Concert de Mayte Martín
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona