CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > "Mi crush es Montornès", nova campanya de Joventut

"Mi crush es Montornès", nova campanya de Joventut

17/09/2020

La campanya "Mi crush es Montornès" promou l'ús de la mascareta entre el jovent com a mitjà per preservar el poble i cuidar-nos els uns als altres. Es repartiran 1.000 mascaretes higièniques reutilitzables personalitzades amb el logotip del departament de Joventut. També s'ha editat un vídeo i material gràfic que es difondrà principalment a través de les xarxes socials.

Coincidint amb la proximitat de la Festa Major, el departament municipal de Joventut ha llançat la campanya "Mi crush es Montornès". L'eslògan parteix de la idea que el jovent s'estima el municipi i que l'ús de la mascareta ajuda a tenir-ne cura i també a cuidar-nos els uns als altres. S'ha editat un vídeo així com material gràfic que s'ha difós a través de les xarxes socials del departament de Joventut.

La campanya també inclou el repartiment de 1.000 mascaretes higièniques reutilitzables, personalitzades amb el logotip del departament de Joventut. Les mascaretes estan homologades seguint la norma UNE 0065:2020 amb una eficiència de filtració bacteriana (BFE) del 92%, i, segons les indicacions del fabricant, es poden rentar 20 vegades mantenint la seva capacitat de filtratge.

Més informació per WhatsApp  al 673 532 609 o per correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Conscienciació ciutadana per a una Festa Major segura  - A més de la campanya específica adreçada al jovent, l'Ajuntament ha editat nou material de la campanya #CuidemnosMontornès específic per a la Festa Major en què es recorda les mesures que cal seguir per garantir la seguretat de tothom. Fora de les activitats organitzades en recintes amb aforament limitat, reserva prèvia d'entrades i totes les mesures, és la ciutadania qui té a les seves mans la capacitat de prevenir contagis. Així, la campanya recorda l'ús obligatori de la mascareta, la necessitat de mantenir la distància de seguretat, i la prohibició d'aglomeracions i del consum d'alcohol a la via pública si no es fa en el espais delimitats per les terrasses dels establiments de restauració. L'incompliment de la normativa en matèria sanitària comporta sancions que poden arribar als 15.000 euros.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Joventut, Covid-19
Fotograma del vídeo "Mi crush es Montornès"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona