CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els escaquistes Núria i Jordi Linares, del Montornès, despunten al Campionat de Catalunya Sub-8

Els escaquistes Núria i Jordi Linares, del Montornès, despunten al Campionat de Catalunya Sub-8

16/09/2020

Per primer cop, el Club d'Escacs Montornès ha aconseguit el títol de Campiona de Catalunya Sub-8 gràcies a la victòria de Núria Linares. El seu germà Jordi ha obtingut la medalla de bronze en la categoria absoluta.

El curs ha començat amb èxits per a la pedrera del Club d'Escacs Montornès. La jugadora Núria Linares, de 6 anys, s'ha proclamat Campiona de Catalunya femenina al Campionat de Catalunya Sub-8, celebrat entre el 5 i el 7 de setembre a Salou.

L'esdeveniment havia de tenir lloc per Setmana Santa, però l'estat d'alarma va fer que es posposés fins després de l'estiu. La victòria de Núria Linares ha suposat un triomf inèdit per al club, al haver estat el primer cop que els més petits del Montornès aconsegueixen el títol.

A més, després d'acabar 4t al Campionat d'Espanya de Joves disputat a Salobreña el juliol, Jordi Linares, també del club, s'ha fet amb el bronze al certamen català. D'aquesta manera, el jove es consolida com a un dels escaquistes catalans menors de 8 anys més regulars de la temporada.  

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d'Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
Els germans Núria i Jordi Linares, amb els seus respectius reconeixements al Campionat de Catalunya Sub-8. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
Núria Linares en un moment de la competició (imatge: Federació Catalana d'Escacs)
Jordi Linares al Campionat de Catalunya Sub-8 (imatge: Federació Catalana d'Escacs)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona