CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb seguretat i precaució

Montornès commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb seguretat i precaució

01/09/2020

El tradicional acte institucional s’ha adaptat a la situació sanitària i inclourà una ofrena floral, un ball a càrrec de l’Esbart Dansaire de Montornès i una audició de sardanes. Pel que fa a les ofrenes, es demana la participació d’un màxim de dues persones per entitat.

Tot i la complexitat del moment actual, Montornès mantindrà el seu particular homenatge a la cultura catalana amb l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

Els jardins de l’Ajuntament i el monòlit de l’Onze de Setembre tornaran a acollir la celebració, tot i que amb algunes modificacions respecte a altres anys per prevenir possibles riscos.

Per tercer any consecutiu, la tradicional ofrena floral anirà acompanyada de l’actuació de l’Esbart Dansaire de Montornès. La presidenta de l’entitat, Anna Boné, i el músic local Dani Garrido a la gralla interpretaran la Dansa de l’Ofrena.

La Cobla Foment del Montgrí substituirà la ballada de sardanes per un concert, amb l’objectiu de minimitzar el contacte físic entre les persones assistents. En cas de pluja, es traslladarà a la Carpa Polivalent El Sorralet.

L’organització de l’esdeveniment demana a les entitats que participin en l’ofrena amb un màxim de dos representants per associació. Cal que ho confirmin enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 93 572 11 70 Extensió 4 (Alcaldia).

La Coral La Lira assistirà a la trobada però no oferirà una actuació en directe. Tot i això, ha preparat un vídeo especialment per a l'ocasió interpretant la cançó Agafant l'horitzó, de Txarango.

Arxivat a: Cultura i festes
Ofrena floral durant la Diada de l'any passat.
Anna Boné i Dani Garrido en un moment del ball de la Diada 2019.
Cartell de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona