CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions al Centre Infantil La Peixera i a Pintor Mir

Inscripcions al Centre Infantil La Peixera i a Pintor Mir

19/08/2020

Seguint els protocols de seguretat establerts, caldrà demanar cita prèvia per formalitzar les inscripcions als dos equipaments. Les reserves romandran obertes del 14 al 18 de setembre per a La Peixera i del 7 al 10 per a Pintor Mir.

Amb l’acabament de l’estiu cada cop més a prop, el Centre Infantil La Peixera i el Centre Infantil Pintor Mir tornen a preparar-se per al nou curs. Tenint en compte l’excepcionalitat de la situació sanitària actual, el departament municipal d’Infància ha establert un sistema de cita prèvia per realitzar les inscripcions.

Per inscriure’s a La Peixera cal trucar al 93 568 65 36 del 14 al 18 de setembre, en horari de 10 a 13 h o de 17 a 20 h, per demanar dia i hora per formalitzar les sol·licituds. El termini d’inscripció començarà el 22 de setembre i acabarà el 29 del mateix mes.

L’espai, de 270 m2, acull propostes per a infants de 3 a 12 anys que estan pensades per potenciar el desenvolupament de cada nen i nena en un clima de proximitat i complicitat. Els pares i les mares també hi tenen cabuda amb sessions i tallers de caire familiar.

Pel que fa al Centre Infantil Pintor Mir, les persones interessades hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) del 7 al 10 de setembre. L’equip educatiu contestarà els missatges assignant dia i hora per realitzar les inscripcions entre el 14 i el 18 de setembre.

Amb més de 400 m2, les instal·lacions inclouen una zona de joc infantil (amb propostes també fins als 12 anys) i l’espai familiar anomenat Cova del Joc.

Lleure educatiu segur

El departament municipal d’Infància reprendrà les activitats als dos equipaments en base a les mesures preventives de la COVID-19 per garantir-ne la viabilitat i la seguretat de les famílies.

Per a més informació sobre els projectes del departament municipal d’Infància podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació, Infància
Activitat al Centre Infantil Pintor Mir (imatge d'arxiu)
Instal·lacions del Centre Infantil la Peixera
L'edifici del Centre Infantil Pintor Mir
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona