CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts per a la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant

Ajuts per a la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant

03/08/2020

L’Agència de Residus de Catalunya ha obert una nova convocatòria d’ajuts per retirar els elements d'immobles que continguin amiant. El tràmit estarà disponible en línia fins que s’esgoti la partida pressupostària i com a màxim fins al 30 de novembre.

Amb l’objectiu de fomentar la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, l’Agència de Residus de Catalunya ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions.

La línia d’ajuts està adreçada a persones propietàries de béns immobles, ja siguin públics o privats, i a comunitats veïnals que vulguin retirar les fibres dels edificis.

A través de la iniciativa, també es pretén assegurar que s’efectua el trasllat dels materials amb les òptimes condicions tenint en compte l’impacte que tenen en el medi ambient i el risc que comporten per a la salut pública.

La convocatòria està dotada amb un milió d’euros i cada actuació disposarà d’un màxim de 12.000 €. L’import dels ajuts inclou la manipulació i la retirada de l’amiant, el seu transport i el tractament dels residus.

La major part de les deixalles sorgeixen dels enderrocs, les reparacions i les operacions de retirada de materials en edificis, instal·lacions i maquinària. La tipologia dels residus requereix separar-los de la resta.

Per sol·licitar les subvencions cal adreçar-se al web de la Generalitat i realitzar el tràmit en línia adjunt. El termini romandrà obert fins que s’esgoti la disponibilitat pressupostària i en qualsevol cas fins al 30 de novembre.

Arxivat a: General, Medi Ambient
Sostre d'uralita, construït amb amiant
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona