CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Presentació del Pla COVID-19: Estratègia per afrontar la crisi social i econòmica a Montornès

Presentació del Pla COVID-19: Estratègia per afrontar la crisi social i econòmica a Montornès

31/07/2020

Avui l'alcalde, José A. Montero, i els regidors, Jordi Delgado i Natalia Segura, han presentat el Pla que agrupa 106 mesures per afrontar les conseqüències socials i econòmiques causades per la crisi sanitària. La despesa es situa a l’entorn de 850.000 euros.

El Pla COVID-19 recull les mesures de xoc urgents que des de l’Ajuntament de Montornès es van implementar durant la declaració de l’Estat d’Alarma, les que es van dur a terme en el període de desescalada, les que s’estan desenvolupant en la represa i les que seguiran els propers mesos (fins al desembre del 2021).

El Pla és la nova agenda prioritària d’actuacions municipals per al que resta de mandat i la base d’un acord local de suport comunitari entre els diferents agents socials, econòmics, el teixit associatiu i els grups polítics municipals. Donada la situació d’excepcionalitat, l’Ajuntament adaptarà el Pla d’Actuació Municipal (PAM) per al mandat 2020-23 posant en primer terme les mesures d’acció social i de reactivació econòmica.

Accions i programes prioritaris 
Tot i la no aprovació per part del Ple Municipal de la proposta de pressupost per a l'any 2020, ahir al vespre, el Consistori impulsarà amb els recursos dels quals dispongui els programes prioritaris en el context de l’emergència de la pandèmia de la COVID-19 i de la crisi econòmica i social que ha desencadenat. En aquests moments ja s'hi han dedicat 342.000 euros del pressupost prorrogat en vigor. La previsió era destinar uns altres 510.000 euros.

L’Ajuntament també té prevista una nova revisió de la fiscalitat per facilitar el pagament de tributs a través de més ajuts, bonificacions i exempcions.

Arxivat a: Ajuntament, Covid-19, Covid-19 i Establiments
Presentació del Pla COVID19, a Can Saurina
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona