CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La samarreta de la Festa Major 2020 ja està a la venda

La samarreta de la Festa Major 2020 ja està a la venda

17/07/2020

Tot i l'excepcionalitat del moment, la Festa Major de Montornès mantindrà la samarreta com un dels seus elements distintius. La imatge que duu estampada és obra de l'il·lustrador local Edu Valls. La samarreta es pot adquirir al preu de 5 euros als punts de venda habituals (Frutos Secos IKE, El Gato con Botas i polleria Angelita).

La Comissió de Festes treballa per preparar una Festa Major que pugui mantenir l'essència cultural, alegre i comunitària de l'esdeveniment però amb propostes molt adaptades per garantir les mesures sanitàries i la seguretat de tothom. Seguint l'experiència de les Festes de Sant Joan d'enguany, ben diferents de les tradicionals, la Festa Major prevista del 18 al 21 de setembre, no s'assemblarà gens a la que es viu cada any.

Un dels trets distintius de la Festa, però, sí que es manté. Es tracta de la samarreta de Festa Major que ja ha vist la llum i s'ha posat a la venda. En aquesta edició el disseny, que també serà la portada del programa, s’ha encarregat a l’il·lustrador montornesenc Edu Valls. El color blau del fons és una proposta de la Comissió de Festes.

La samarreta de la Festa Major s'ha posat a la venda als establiments habituals, en virtut del conveni vigent entre l'Ajuntament i la Unió de Botiguers. N'hi ha de totes les talles perquè ningú es quedi sense poder-la lluir: des de les més menudes per a bebès de 3 mesos fins a les més grans,3XL i en models recte i entallat. El preu és de 5 euros, que serviran per cobrir els costos de producció i el possible estoc sobrant. En cas que la venda doni beneficis es destinaran a una entitat solidària sense ànim de lucre.

Punts de venda: 
- Frutos Secos Ike (c. Major 16) 
- El Gato con Botas (c. de Jaume Balmes 12) 
- Pollería Angelita (Mercat Nostra Senyora del Carme)

Arxivat a: Cultura i festes
La samarreta de la Festa Major 2020, amb disseny de l'il·lustrador local Edu Valls
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona