CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament manté oberta la convocatòria per cobrir el càrrec de Jutge de Pau suplent

L'Ajuntament manté oberta la convocatòria per cobrir el càrrec de Jutge de Pau suplent

17/07/2020

Poden ser Jutge de Pau suplent, persones majors d'edat, que no tinguin incompatibilitat legal, i que pertanyin a qualsevol dels municipis del Partit Judicial de Granollers. Les persones interessades poden presentar la sol•licitud fins al 14 d'agost.

L'Ajuntament ha decidit obrir de nou la convocatòria per tal de cobrir la plaça de Jutge de Pau suplent, deserta en la darrera convocatòria.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud a l'Ajuntament (per registre d'entrada) adjuntant còpia del DNI i el currículum vitae amb especificació de l’activitat que exerceixen en l’actualitat perquè la Sala de Govern del TSJC pugui examinar que no existeix incompatibilitat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 14 d'agost.

El càrrec de jutges de pau s'escull per un període de quatre anys entre les persones que ho sol·liciten i que obtenen el vot favorable de la majoria absoluta dels membres que formen el Ple de l'Ajuntament.

La darrera convocatòria per escollir Jutge de Pau titular i suplent va comptar amb un sol participant, que s'ha convertit en nou Jutge de Pau titular, després que el darrer Ple ho aprovés per unanimitat. Es tracta de Jesús Álvarez Marcos que fins ara ocupava el càrrec de jutge suplent. L'anterior titular, Montserrat Bermúdez Escribano ha deixat el càrrec després de 12 anys.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Façana del Jutjat de pau, al passatge de Ca l'Oller
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona