CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès obert per vacances

Montornès obert per vacances

03/07/2020

Aquest cap de setmana s'engega a Montornès una àmplia programació que es perllongarà durant els mesos de juliol i agost. Inclou activitats familiars, culturals, infantils i juvenils que es duran a terme majoritàriament a l'aire lliure. La reserva de plaça o seient es pot fer a entrades.montornes.cat

Després del període de confinament que ha obligat la ciutadania a quedar-se a casa i davant un estiu encara incert que moltes persones viuran al poble, l'Ajuntament proposa una programació àmplia pensada per viure i gaudir dels espais de Montornès. Les activitats es desenvoluparan en entorns controlats, amb totes les mesures de seguretat necessàries, i atenent les restriccions a què obliga la realitat de la Covid-19.

En l'organització hi han participat els departaments de cultura i festes, joventut i infància, i entitats com l'Esplai Panda i la xarxa de voluntariat #cuidemnosmontornes. Entre les propostes, prop d'una cinquantena, hi ha tallers, teatre, música, jocs, cinema, xerrades radiofòniques, contes, etc. Per poder assistir o participar cal fer la reserva a través del portal entrades.montornes.cat

El Panda no para!

Tot i que enguany no s'han pogut fer les tradicionals colònies d'estiu a causa de la Covid-19, l'Esplai Panda se les ha empescat per poder estar a prop dels més petits aquest estiu.

Com a part de la programació Montornès obert per vacances, l'equip de monitors/es proposa cinc blocs d'activitats setmanals pensades per realitzar en família. Es duran a terme de dilluns a dijous a la tarda, cada dia en un espai diferent: el pati del Casal de Cultura, els Jardins de Can Xerracan, el Parc dels Castanyers i el ptge. de Maria Aurèlia Campmany (al costat de la Llar d'Infants  Pública El Lledoner).

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Educació, Infància, Joventut
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona