CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local deté el presumpte autor d’un robatori amb intimidació

La Policia Local deté el presumpte autor d’un robatori amb intimidació

26/06/2020

La detenció es va fer el 19 de juny, després que la Policia aconseguís localitzar el vehicle del sospitós d'un robatori que s'havia perpetrat uns dies abans a la benzinera de l'avinguda del Riu Mogent.

Agents de la Policia Local van detenir el 19 de juny un home de 41 anys i veí de Montornès, a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un robatori amb intimidació a la benzinera de l'av. del Riu Mogent, el passat 14 de juny.

Segons que ha informat la Policial Local, els fets van quedar enregistrats per les càmeres de seguretat de l'establiment, la qual cosa va permetre identificar el presumpte autor dels fets i el vehicle utilitzat.  

La Policia Local va fer el seguiment del cas i al llarg dels dies següents va aconseguir localitzar el vehicle, que va ser traslladat al dipòsit municipal, i també el seu propietari, que va ser interceptat el passat divendres en sortir del seu domicili.

El detingut va ser posat a disposició dels Mossos d'Esquadra i, posteriorment, a disposició judicial.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Prefectura de la Policia Local
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona