CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un Sant Joan diferent en imatges

Un Sant Joan diferent en imatges

25/06/2020

Les Festes de Sant Joan al municipi s’han celebrat de manera diferent però amb total normalitat i tranquil·litat. Gràcies al treball de la Comissió de Festes de Montornès Nord, amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’han pogut dur a terme una desena d’activitats tot i les restriccions de la crisi de la Covid-19 i amb les màximes garanties de seguretat.

Així, divendres es va poder gaudir com cada any d'un espectacle de varietats, enguany el “Cabaret Show” amb públic presencial i retransmès per Vallès Visió, igual que la nit d'humor de diumenge amb “Cuando el humor es un show”. La tradicional encesa de la foguera de Sant Joan i el recital de poesia Bernardo López, que enguany ha arribat a l'11a edició, també han estat presents a la Festa. Els canals de l'Ajuntament a les xarxes, com Youtube també han servit per fer arribar les propostes a la població. És el cas del pregó virtual que va fer la colla infantil del Ball de Drac i Diables, amb motiu del seu 25è aniversari  i l’obra infantil “Set up” de Els Barlou que es va retransmetre en directa.

Podeu repassar les imatges a la nostra Galeria de fotos

La gresca a les Xarxes Socials

Enguany, les xarxes socials han jugat un paper molt important per fer arribar els actes a tota la població i animar el veïnat a participar en les activitats. A través d’aquests perfils, podeu reviure alguns dels moments:

Arxivat a: Cultura i festes
Actuació de la Comissió de Festes de Montornès Nord
"Pandart Attack"
11è recital de poesia Bernardo López
Foguera de Sant Joan
Espectacle "Cabaret Show"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona